.

.

Primit vestea Groapă de Foc de Acoperire,28 Inch Pătrat Firepit Acoperă Semineu de Gaz Groapă de Foc Capac de Masă pentru Propan Groapă de Foc - 28 x 28 x 25 Inch (Negru)

Primit vestea Groapă de Foc de Acoperire,28 Inch Pătrat Firepit Acoperă Semineu de Gaz Groapă de Foc Capac de Masă pentru Propan

Evaluări de compresori:

RON 22.20
Din mărfuri
En el almacén

???? 【 Se Potrivi Perfect pentru 28x28 Înalt Pătrat Foc Mese 】Acoperi dimensiune : 29" L x 29" W x 25" H, mare esențiale pentru dumneavoastră valoros Gaz Propan Firepit Masă, fântână, și alte mobilier de exterior (vă Rugăm să verificați capacul detalii dimensiuni și măsura firepit cu atenție înainte de a cumpăra, pentru a asigurați-vă că acest capac se va potrivi). ???? 【 100% Material Impermeabil 】 Această terasă foc capac de masă este fabricat din 600 D heavy-duty de inalta densitate tesatura din PVC cu captuseala, oferind conditii excelente de vreme-dovada ca o ploaie/zăpadă/praf/rezistenta la UV, și o durată de viață de foc mese. ???? 【 100% Windproof de Design 】 2 built-in cataramă curele pe diagonală părți pentru a bloca întreaga groapă de foc picioare, făcând capacul rămâne ferm în vânt puternic.Și cordon la tiv face capacul se potrivesc perfect. ???? 【 Guri de aer vieții.De blocare în jurul focului tabele picioare pentru 100% rezistenta la vant,.Nu mai vă faceți griji despre asta suflare departe de o furtună de vânt.Ușor pentru a strânge și se potrivesc perfect.DIY-bucle disponibile face mai ușor de a înlocui cordon sau de a face un DIY de a întâlni mai multe situații.Conceput pentru Ploaie/Vant/Praf/Zapada Rezistență.A proteja de la Elemente din Afara,.Extinde durata de viață a Apreciat Gropi de Foc.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie