.

.

TMORI 2 buc H8 H9 H11 Anti Flicker Cablaj, Far cu Led-uri Bec Decoder Eroare Gratuit Rezistor de Cabluri Canbus Kit este asta Rezistor Decodoare Adaptor Flash de Avertizare Condensator (1 Pereche)

TMORI 2 buc H8 H9 H11 Anti Flicker Cablaj, Far cu Led-uri Bec Decoder Eroare Gratuit Rezistor de Cabluri Canbus Kit este asta Rezistor

Evaluări de compresori:

RON 29.98
Din mărfuri
En el almacén

【Ambalare Incluse】 : 2 buc H8, H9, H11 cu Led-uri Faruri Decodoare. 【】 Funcții : a Rezolva problemele cauzate de obtinerea unui pâlpâie sau strobe efect atunci când instalarea de piață a CONDUS kituri și cele mai multe vehicule problema cu puterea de a face upgrade la faruri LED becuri. 【Ușor de instalat】 : pur și Simplu plug and play instalare.Lucra cu toate aftermarket CONDUS kituri : H8, H9, H11. 【Durabil și rezistent la apa】 : rezistent la apa, Socuri, Praf-Dovada și anti-Rugină. 【Sfaturi Cald】1.Acest produs funcționează numai cu faruri LED. 2.Acest element poate să nu funcționeze cu lumini de zi si lumini de ceata. 3. Acest element poate să nu funcționeze pentru Jeep. 4. Acest element poate să nu funcționeze pentru BMW Mini Cooper. 5. Acest element poate să nu funcționeze pentru BMW X3, X5. 6. Acest element poate să nu funcționeze pentru Toyota. 7. Acest element poate să nu funcționeze pentru Dodge. 8. Acest element poate să nu funcționeze pentru masina electrica.Noi oferim o ani 100% de asigurare a calității și de 24 H hassle-free, după-vânzare de servicii.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând.Tensiune : DC 12 V-14 V.Dimensiune : 12.6 x 1.69 x 1.22 inch.Pachetul include : 2 bucati H8/H9/H11 Anti Flicker Hamuri.Verificați becul dimensiune, și alege corect decodor.Conectați fișa de alimentare la bec de putere.Conectați faruri conector pentru LED-uri faruri.Caracteristici și avantaje.Rezolva problemele cauzate de obtinerea unui pâlpâie sau strobe efect atunci când instalarea de piață a CONDUS kituri și cele mai multe vehicule problema cu puterea de a face upgrade la faruri LED becuri.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie