.

.

PAPAYA 20buc Agățat Cristale pentru Candelabre, Candelabru de Cristal Cristale Prisme de Sticlă Sfat Margele Silver Bow (38mm, Clar)

PAPAYA 20buc Agățat Cristale pentru Candelabre, Candelabru de Cristal Cristale Prisme de Sticlă Sfat Margele Silver Bow (38mm, Clar)

Evaluări de compresori:

RON 29.98
Din mărfuri
En el almacén

[Includerea]Există 20buc agățat cristale candelabru prisme în pachet.Un șir de cristale este format dintr-un octogan cristale șirag de mărgele și țurțuri de cristal principii.Suficient pentru a înlocui cristale clare pe site-lampă de cristal. [ Înaltă calitate de cristal cu Chrome Funda ]alegerea Noastră superioară de cristal.Fiecare cristal Prismatic și Octogonale de cristal a fost lustruit cu grijă de către meșter, și oferă culori pline de culoare, sub lumina cu aur fluture clip, este nobil și de lux, și ușor de a instala și de a bloca. [CRYSTAL CORTINA PANDANTIVE SIZE] : Principalele jos prisma lungime : Aprox 38mm/1.5 inch; Octogon margele : Aprox 14mm/0.55 inch.Lungime totală : Aprox 83mm / 3.5 in As imaginea de mai jos. [Versatilitate]de cristal Frumos, potrivit pentru site-ul de nunta de decorare, serbarea de Crăciun, decorațiuni, flori, decor, decor acasă.Face casa ta plina de culoare.ușor să se aplece pentru a se potrivi dvs. de candelabru.Culoare : Crom.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie