.

.

Latorice Unghii Acril Pulbere cu Arcylic Lichid Set - 3 Culori Roz Clar Alb, Nail Art Pudra pentru a Face Unghiile Acrilice. MMA gratuit.

Latorice Unghii Acril Pulbere cu Arcylic Lichid Set - 3 Culori Roz Clar Alb, Nail Art Pudra pentru a Face Unghiile Acrilice. MMA

Evaluări de compresori:

RON 29.98
Din mărfuri
En el almacén

CELE MAI de CALITATE ingrediente pentru a produce ușor de adeziune și de calitate duritate asta DUREAZĂ!Daca ai observat ca unghiile tale sunt de ridicare asigurați-vă că nu se aplică prea aproape de cuticula.AU MIROS PUTERNIC, deoarece este MMA gratuit.Toate profesională Monomer Acrilic și Pulbere au un miros puternic și nu conține MMA.Nostru MMA Gratuit Monomer este foarte sigur de utilizat.Un loc aerisit este recomandat pentru a reduce mirosul.Include 2 oz Arcylic Lichid, 1 oz clar acrilic pulbere și 1 oz roz praf acrilic.PRAF ACRILIC : Formulate de experți.Noastre Praf Acrilic este bubble-free polimeri, care va oferi o claritate extraordinară.Noastre Praf Acrilic asigura o buna nivelare auto de sosire.Optimizat pentru tot Sezonul.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie