.

.

Bujie Proteja de Boot de 1600 de Grade de Căldură Scut Protectie Termica Manșon Izolator bujii Sârmă Cizme de 6 inch pentru Camioane Auto (Pachet de 8) (Albastru)

Bujie Proteja de Boot de 1600 de Grade de Căldură Scut Protectie Termica Manșon Izolator bujii Sârmă Cizme de 6 inch pentru Camioane

Evaluări de compresori:

RON 27.98
Din mărfuri
En el almacén

【Se potrivesc】Această universal bujia protector poate potrivi cele mai multe în unghi și cizme drepte,Poate fi folosit de la final de cursa de masini, strada vehicule, pentru motor case. 【】 Funcția fișă de bujie Boot Mâneci arata foarte bine, ajută la reducerea rateuri,Rezistă la substanțe chimice dăunătoare, se extinde de viață a firului & cizme.non-inflamabil și protejează împotriva substanțelor chimice & rezistă la apă, pentru a Proteja bujie cizme și fire de bujii, de la Excesiv de Motor si de Evacuare a Căldurii. 【Ușor de Instalare】Doar Aluneca Pe (Cusute End Peste bujie ) Pentru o Protecție Maximă, bujia cu căldură șosete Poate Rezista la Caldura de Pana La 1600 de Grade.Bujia cu căldură șosete, pentru a proteja scump plug wire set de performanță și de a crește durata lor de viață. 【Compatibilitate】8pcs bujia protector, Fabricat din fibra de sticla material, se potrivește Tuturor bujie Cizme Și Cabluri de Până La 1600 de Grade Fahrenhett. 【Superioritate】Fiecare universal fișă de bujie Cizme este de 6 inch Lungime, Cizme Va Funcționa Cu 90 de Grade, 45 Grade, Și Drept bujie Cizme, Set de 8 Negru fișă de bujie Boot Mâneci,Realizate Din Perete Dublu Împletit din fibra de sticla Sleeving (Triplu Perete Cusute La Final).Culoare : Albastru.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie