.

.

SUPERLELE 1000ml de Siguranță se Spală Sticla, Plastic Stoarce Sticle, Laboratorul Jet Tatuaj Sticla, LDPE, cu Gura Îngustă și Scară Etichete (33oz x 3 Sticla)

SUPERLELE 1000ml de Siguranță se Spală Sticla, Plastic Stoarce Sticle, Laboratorul Jet Tatuaj Sticla, LDPE, cu Gura Îngustă și Scară

Evaluări de compresori:

RON 25.98
Din mărfuri
En el almacén

Vine cu 3 pachete de 1000ml capacitate mare de spălare sticla.Fabricate din polietilenă de joasă densitate (LDPE), are o bună flexibilitate, greutate redusa, în condiții de siguranță, cu scară și convenabil de control al fluxului.Boston Rotund, ideal pentru stocarea de acetonă, albire, curățare labware, și udarea plantelor.Vârful și capacul sunt formate integral, iar capacul este pe filet, pentru a preveni scurgerea în mod eficient.Vă rugăm să asigurați-vă că conexiunea între gât curbat și conducta este bine înainte de utilizare.Vârful îngust permite un control precis al udare poziția și suma de udare, și dacă aveți nevoie pentru a crește fluxul, aveți posibilitatea să taie vârful. 1、Durabil, ușor de utilizat, trebuie doar să strângeți flaconul. 2、Spălare sticle corpului sunt flexibilitatea, elasticitatea, și de impact, de stres cracare, rezistent la temperaturi ridicate. 3, Nu sunt linii care indică ml, astfel încât să puteți măsura cu ușurință cât de mult lichid pentru a adăuga la spălare de sticle. 4、Bună etanșare, filet din Polipropilenă de închidere cu unghi stem și trage tub turnate într-o singură bucată.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie