.

.

MICTUNING 8PCS Auto Trim Removal Tool Set pentru Car Audio de Bord Panoul de Usa Geam Laminat de Fixare Remover Tool Kit (Albastru)

MICTUNING 8PCS Auto Trim Removal Tool Set pentru Car Audio de Bord Panoul de Usa Geam Laminat de Fixare Remover Tool Kit (Albastru)

Evaluări de compresori:

RON 17.98
Din mărfuri
En el almacén

[Un Ajutor Bun pentru Masina Tunderea] 7 tipuri diferite de instrumente fasonare set cu 1 element de Fixare de Demontare, mare pentru car audio/radio, sistem de instalarea sau eliminarea, panou de usa, bandouri, ornamente fereastră sau interior auto repararea și restaurarea mobilei. [Design Ergonomic pentru Îmbunătățirea Eficienței] setul De instrument adoptă design ergonomic cu super-ușor și ușor portabile caracteristici care efectiv efort de economisire pentru diverse interioare si exterioare auto tunderea în cel mai scurt timp. [Robust, Durabil Material pentru a fi Siguri Folosi] Făcut de rezistent la impact fibre de nailon, material cu suprafață mată tratament, mai dură decât ABS comun, este eco-friendly, non-toxice și de rupere-dovada. [Lossless Masina Modificare] Toate instrumentele sunt turnate în funcție de mașină are nevoie de tundere pe piață, punct de curbă care nu este ascuțit, anti-zgârieturi și inofensiv pentru vopsea auto în întreaga modificare. [Universala] Acest multi-funcțional combinație set de instrumente concepute pentru toate modelele de autoturisme, barci, rulote si tunderea locuri de munca cu varietate de forme si dimensiuni, chiar și pentru zonele greu accesibile.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie