.

.

Nano Vapor Facial Pulverizare Extensii de Gene de Curățare Porii de Apă SPA Hidratanta de Fata Hidratanta Pulverizator USB Reîncărcabilă Mini Dispozitiv de Frumusete - Vară vă oferă cool(Alb)

Nano Vapor Facial Pulverizare Extensii de Gene de Curățare Porii de Apă SPA Hidratanta de Fata Hidratanta Pulverizator USB Reîncărcabilă

Evaluări de compresori:

RON 17.78
Din mărfuri
En el almacén

????➷ Nano la Îndemână Domnule Faciale : pulverizare fata pulverizator pentru extensii de gene de frumusete de îngrijire a pielii mașină, produce cele mai bune ionic pulverizare care hidratează fără a deteriora machiajul pentru o răcoritoare ridica orice moment. ????➷ La îndemână și la modă ceață rece facial pulverizator, ușor de transportat, convenabil pentru tine pentru a hidrata pielea oriunde, oricand, ceea ce face pielea fetei elastică și ofertă. ????➷ 100% brand nou de înaltă calitate.Super-convenabil : taxa pentru două ore și poate fi folosit pentru o săptămână. ????➷ Dimensiune de buzunar,care se potrivește pentru geantă sau buzunar.Premium cadou Premium cadou pentru Ziua Îndrăgostiților,Ziua de naștere,Ziua Mamei. ????➷ Orice problemă, nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă servească.Este bine conceput, aspect frumos, util, care este cel mai bun de crăciun cadou de ziua de nastere pentru fete și femei. -Facial rece vapor produce 0,3 µm ionic ceață, rapid de la cuticula infiltra în stratul bazal, imediat furnizarea de umiditate a pielii, ajută la extensii de gene adeziv vindeca mai repede, nu-i strice machiajul sau să afecteze ochii.Perfect pentru ingrijirea fetei, corpului, parului si alte poziții.Potrivit pentru toate tipurile de piele.Conceput ca un mini dimensiune pentru geantă sau buzunar.Mare de a avea un mod rapid de întinerire a pielii în birou, în zboruri, în aer liber, la domiciliu, în mașină, etc. Hidrata pielea ta oricând și oriunde. 1-2 ore complet încărcat se va sprijini de 60 de ori de utilizare, cablu USB furnizat.Pur și simplu glisați capacul ușor din drum pentru a elibera o răcoritoare ceață în doar câteva momente.Se va opri automat după 45 de lucru, pentru a evita supra-utilizarea, care se extinde durata de viață a acestuia. 20ml apa-rezervor suficient pentru a pulveriza 15 minute, satisface nevoile de zile de hidratare.La îndemână Ceață Rece Facial Domnule adoptat cu ultrasunete vibrații tehnologie și nano hidratanta pentru a hidrata pielea profund oriunde si oricand.Facial sau corporal, de hidratare, soare repararea pielii, scuti pentru alergică a pielii, piele uscată reaprovizionare, pentru a regla apă și ulei echilibrul pielii, răcire și supt porii după închiderea porilor.Profund hidratant, îmbunătățirea condițiile de piele, face pielea moale si plin de elasticitate, previne semnele de îmbătrânire.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie