.

.

zechy Hochei Sireturi Cerate - a Făcut în mod Special pentru Patine - Două Perechi - Dimensiuni (72, 84, 96, 108, 120, 130)

zechy Hochei Sireturi Cerate - a Făcut în mod Special pentru Patine - Două Perechi - Dimensiuni (72, 84, 96, 108, 120, 130)

Evaluări de compresori:

RON 25.98
Din mărfuri
En el almacén

Selectați Dimensiunea pentru a vedea politica de returnare a produsului.NU MAI RE-STRÂNGERE optimă lățime și doar dreptul de suma de ceară îi va ține în loc pe tot jocul.DANTELA SFAT NU VA ROADE - turnate sfat garantat să nu luptă cu utilizarea.APĂ ȘI GHEAȚĂ REZISTENT - ceara de pe șireturi previne gheață și acumularea de zăpadă și păstrează dantele uscat.DIMENSIONARE : a se Vedea Dimensionarea Imagine pentru dimensiunea corectă - 72 inch, 84 inch, 96 inch, 108 inch, 120 inch, 130 inch disponibile.Clasa Pro Hochei Skate-Dantele - 2 perechi - Ceara de hochei dantele folosit de elita jucătorilor de hochei. - Durabil dantele care va respinge apa și rămâne în loc pentru tot jocul. - A se vedea diagramă de dimensionare în imaginile de produs pentru a obține dimensiunea corectă. - Faceți clic pe butonul ADAUGA in COS acum pentru a obține aceste dantele livrate în câteva zile CONTINUT PACHET : 2 perechi de hochei dantele.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie