.

.

Lega Roman Shade Rod Buzunar Pur Balon Cortina Reglabil Garnituri Scurt Draperii Opace Lifable Voile Fereastra Tratament pentru Dormitor, Pepinieră Living Bucatarie (Alb,31 Wx47 L)

Lega Roman Shade Rod Buzunar Pur Balon Cortina Reglabil Garnituri Scurt Draperii Opace Lifable Voile Fereastra Tratament pentru Dormitor,

Evaluări de compresori:

RON 25.98
Din mărfuri
En el almacén

Material : poliester de înaltă calitate, cu bine texturate simt, neted, și nu se șifonează.Cortina De Top : Tija Buzunarul De Sus.Se potrivesc pentru toate comune Tije.Diferite dimensiuni pentru alegerea în diferite locuri : 24"W x 47"L, 31"W x 47"L, 39"W x 47"L. Pachetul Include : 1 buc nuanta roman.Pefect pentru bucatarie, dormitor, sufragerie, cameră de zi, cameră de familie, camera de joaca, camera de studiu, sala de mese, camera pepinieră, baie, fermă.Panglică Brodată Voile : Semi pur roman perdea panou dispune de o trecere de panglică cu bowknot va adăuga o notă de frumusețe și fermecător în camera ta, tija de buzunar se potrivește de până la 2" diametru decorative perdea.Lega design : Ușor pentru a ridica în sus sau în jos, pentru a proteja confidențialitatea și de a permite luminii naturale, în același timp, o alegere bună pentru bucatarie, dormitor sau camera de zi.Lega nuante ca să intre mai multă lumină naturală și de a spori aspectul de windows sau dezleagă.Instrucțiuni de îngrijire : spălare de Mână, atârna uscată.Donot șurub.Donot înălbitor.Vândut pe BUCATA, pachetul contine 1 panou de frumos fereastră lega cortina. 24"W x 47"L. 31"W x 47"L. 39"W x 47"L. Diferite metode de măsurare poate provoca aproximativ 1 inch de dimensiunea gap.Datorită diferite de ecran de afișare, efecte de iluminare, culorile reale element poate avea unele mici diferențe cu poze online.Material : Organza(100% poliester).Antet Tip : Tijă de buzunar.Masina de spalat : Masini Lavabil, usor de intretinut.Pachetul contine : 1* Lega Print Floral Pur Perdea Voile.Dimensiune : . 24"W x 47"L31"W x 47"L39"W x 47"L. Folosind Loc : .Birou, Acasă, În Dormitor, Sufragerie, Cameră De Zi, Cameră De Familie, Camera De Joaca, Camera De Studiu, Sala De Mese, Camera Pepinieră,.Bucătărie, Salon, Hotel, Festival, Decorative, Bar, Club, Bar, Pub, cafenea/Magazin, Petrecere, Păun, Săli de conferință și Altele.Notă : .Diferite metode de măsurare poate provoca aproximativ 1 inch de dimensiunea gap.Datorită diferite de ecran de afișare, efecte de iluminare, culorile reale element poate avea unele mici diferențe cu poze online.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie