.

.

MOCHENT Curea de Remorcare JDM - Curse Curea de Remorcare Masina Modificarea JDM Accesorii Decorative Trailer cu Chinezi Sloganul Coarda de Tracțiune Trailer Hook HF se Potrivesc pentru Față sau Spate Bara Fata (Negru,2 BUC)

MOCHENT Curea de Remorcare JDM - Curse Curea de Remorcare Masina Modificarea JDM Accesorii Decorative Trailer cu Chinezi Sloganul

Evaluări de compresori:

RON 21.96
Din mărfuri
En el almacén

【Chineză Slogan Design】-Chineză Sloganul sensul : noroc și în condiții de Siguranță oriunde te duci .Un aspect elegant adaugă decor pentru masina ta și de inspirație pentru JDM sport de curse roșu, accesorii Auto JDM. 【Ușor de a Găsi】-Luminoase de culoare vă asigură că puteți inspecta în mod corespunzător curea tensiune și rezistență în timpul instalării și de transport.De asemenea, face mult mai ușor pentru a găsi curele în neiluminat remorci. 【De Material】- a Făcut de înaltă calitate din nylon cu catarama de metal și șurub, puternic, durabil și o bună rezistență la uzură. 【NOTĂ】-Daca masina ta nu montați șuruburile și nu vreau să găuri, puteți utiliza cablul de nylon legături noi oferim să-l instalați, ceea ce înseamnă că poate fi folosit doar pentru decor, nu pentru tracțiune. 【Pachetul Include】- Un set de 2 BUC curea de remorcare+2 buc bolt+2 buc nuci+8pcs legături de cablu, daca ai primit una bucata curea de remorcare jdm rog sa ne contactati,va vom raspunde imediat.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie