.

.

Aromasong Turcia Saramură, Hot & Spicy, Pentru Wet & Dry Saramurii, 2 Lb. Natural, Gourmet, Sare de Mare, Păsări de curte Condimente, pentru Prajire, Grill, si de Fumat pentru Piept, carne de Pui, carne de Porc si carne de Vita.

Aromasong Turcia Saramură, Hot & Spicy, Pentru Wet & Dry Saramurii, 2 Lb. Natural, Gourmet, Sare de Mare, Păsări de curte Condimente,

Evaluări de compresori:

RON 49.94
Din mărfuri
En el almacén

De NEUITAT EXPLOZIE DE AROMA - vă Rugăm să oaspeții paleta aroma și prezent profesionale-nivelul de gătit.Condimenta lucrurile și de a servi delicioase de carne cu tukey carnea și saramură de sare.SUCULENT și CĂRNOASE GUST LA OS - Marea Noastră saramură de pui și curcan va da bland-degustare carne o textura licitație și o explozie de aroma bogata, până la ultima bucățică.Cel MAI bun GUST NU PREA SĂRAT - Utilizarea de carne și turcia saramură de sare pentru a îmbunătăți dvs. de păsări de curte, carne de porc, retete de carne de vită.Nostru saramură condimente dă carne distinct, dar nu copleșitoare gust sărat.VERSATIL SARAMURII se AMESTECĂ - Ridica feluri de mâncare savuroase cu saramură condimente.Folositi-l pentru prăjire, prăjire, grill și fumatul carne de porc, somon, pește, pui, curcan, carne de vită, coaste BBQ.GĂZDUI O MULȚIME-PLĂCUT SĂRBĂTOARE - găti cu Ușurință umede și sărate, carne platouri pentru evenimente de familie și adunări.E destul de saramură de pui se amestecă în fiecare ambalaj pentru saramură bucăți mari de friptură sau turcia.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie