.

.

SIGURANȚĂ+FRUMUSETE Pivotante suport Prosop pentru Baie și Bucătărie, Rezistent la Coroziune din Oțel Inoxidabil, Bare și Tije pentru Utilizarea de Viață (Nichel lustruit, 3-Braț)

SIGURANȚĂ+FRUMUSETE Pivotante suport Prosop pentru Baie și Bucătărie, Rezistent la Coroziune din Oțel Inoxidabil, Bare și Tije pentru

Evaluări de compresori:

RON 43.98
Din mărfuri
En el almacén

100% Oțel Inoxidabil Sus304.Importate.Din Oțel inoxidabil, anti-Rugină. ???? 【Înaltă Calitate】 - 13-inch pentru montare pe perete leagăn prosop baruri sunt construite de grad comercial oțel inoxidabil SUS304, anti-rugină și coroziune reistant cu 15kg capacitate de încărcare dacă a instala în mod corespunzător, în stud. ????【Primitoare de Design】 - Asta decorative designer swingable prosop raft organizator are un minimalist căutarea, cu nichel periat și rustic negru mat finisaj, este ușor pentru a se potrivi decorul sytle. ???? 【Economie de spațiu】 - arme de acest leagăn prosop rack rails sunt 360 de grade liber rotativ, ideal pentru uscare rapidă de fața udă, prosoape, lenjerie de corp, sutiene, pantaloni scurți.Selectate de înaltă calitate nailon, garnituri de etanșare sunt utilizate pentru a face tije de a fi slăbit după ani de utilizare.Perfect pentru a fi montat pe perete de o îngustă baie sau dulap, panoul lateral de o vanitate, dulap de bucătărie sau pe o ușă de lemn. ???? 【Largă de Aplicații】 - Poate fi utilizat pe scară largă în comerciale și rezidențiale locuri.Tot hardware-ul necesar (din oțel inoxidabil, șuruburi pentru lemn, placi de perete si ancore gips carton) sunt incluse pentru o instalare ușoară.O solutie ideala pentru instalatori, constructori sau contractori pentru a face renovare sau redecorare. ???? 【Viață Durabilitate】 - Aceste pivotante suport pentru prosop tije poate fi utilizat permanent, odată ce se instalează în mod corespunzător.Și o garanție de 2 ani este inclus împotriva oricăror defecte de fabricație. 1. Halat Cârlig : Cântă Halat Cârlig (2-Pack). 2. Cârlig Dublu Haina (1 Pachet). 3. Titularul De Hârtie Igienică : Single Titularul De Hârtie (2-Pack). 4. Dublu Titularul De Hârtie (1 Pachet). 5. Prosop Inel : 1-Pachet / 2-Pack. 6. Prosop Bara de 16 inch : Single (1-Pack, 2-Pack) / Double (1 Pachet). 7. Prosop Bara de 24-inch : Single (1-Pack, 2-Pack) / Double (1 pachet). 8. Prosop Bara de 32 inch : Cântă (1-Pack) / Double (1 pachet). 9. Raft De Sticla. 10. Suport prosop cu Prosop Bara de 16 inch. 11. Dublu Prosop Rack de 16 inch.Găsi dreptul de accesorii de baie pentru a se potrivi decor baie, 2 finisaje sunt disponibile în Nichel Periat și Negru Mat. 1. Halat Cârlig : Cântă Halat Cârlig (2-Pack)2. Cârlig Dublu Haina (1 Pachet)3. Titularul De Hârtie Igienică : Single Titularul De Hârtie (2-Pack)4. Dublu Titularul De Hârtie (1 Pachet)5. Prosop Inel : 1-Pachet / 2-Pack6. Prosop Bara de 16 inch : Single (1-Pack, 2-Pack) / Double (1 Pachet) 7. Prosop Bara de 24-inch : Single (1-Pack, 2-Pack) / Double (1 pachet)8. Prosop Bara de 32 inch : Cântă (1-Pack) / Double (1 pachet)9. Sticlă Shelf10. Suport prosop cu Prosop Bar 16-inch11. Dublu Prosop Rack de 16 inch.Q&A : .Q : de Ce nu ai lungimea de 16v si 32in pentru 2-post de obiecte, în loc de cele convenționale 18 și 30in.Un : 16 și 32 de inci sunt lungimea perfectă pentru a monta posturi în cuie.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie