.

.

100ct Bile de Crăciun Ornamente de Pom, Incasabilă Decoratiuni de Craciun Set cu Reutilizabile de Mână Pachet Cadou pentru Vacanță Copac Xmas Decor (Maro)

100ct Bile de Crăciun Ornamente de Pom, Incasabilă Decoratiuni de Craciun Set cu Reutilizabile de Mână Pachet Cadou pentru Vacanță

Evaluări de compresori:

RON 73.98
Din mărfuri
En el almacén

【DIFERITE DIMENSIUNI】Crăciun bile cu diametrul de 3 cm/1.18" și 4cm/1.57" și 6cm/2.36".Acestea sunt cele mai utilizate pe scară largă de dimensiuni pentru pomul de Crăciun decor. 【Mai MULTE BILE de BRAD】Noastre bile de Crăciun ornamente au 4 stiluri diferite : mat, lucios, gol și strălucitoare.Diferite tratament de suprafață face ca pomul de Crăciun unic și frumos. 【INCASABILĂ PLASTIC】Aceste ornamente sunt realizate din durabil și eco-friendly material plastic, are restante incasabilă funcție în comparație cu tradiționale de produse din sticlă. 【ANIMALE de companie și COPII PRIETENOS】Compararea cu cioburi de sticlă, ne minge de crăciun ornamente nu va provoca nici un pericol atunci când sunt zdrobite.În condiții de siguranță în jurul copii și animale de companie. 【APLICAREA pe scară LARGĂ】Perfect decor acasă, poate fi folosit pentru diferite ocazii, cum ar fi de Crăciun, de nunta, logodna, aniversare, petrecere.De asemenea, o alegere excelentă pentru comerciale decor.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie