.

.

SHEGINEL Machiaj de Călătorie Oglindă 1X/Mărire 5X, Dublă față-Verso Compact Oglinda cu Lumina, baterie Reîncărcabilă Portabil de Buzunar Oglindă pentru Machiaj,de Călătorie,Poseta si Geanta (Alb)

SHEGINEL Machiaj de Călătorie Oglindă 1X/Mărire 5X, Dublă față-Verso Compact Oglinda cu Lumina, baterie Reîncărcabilă Portabil de

Evaluări de compresori:

RON 29.98
Din mărfuri
En el almacén

1 X HD Oglindă + 5 X Oglindă cu Lupă : prima 1 X HD oglindă, puteți vedea în mod clar faciale detalii, îl puteți folosi pentru a face machiaj și de a organiza dvs. de păr.Cea de-a doua mărire 5 X obiectiv mărește detaliile din fata ta astfel încât să puteți vedea în mod clar faciale, ochii, urechile, gura, nasul, etc. Luminozitate Reglabilă : LED-ul are 3 nivele de luminozitate pentru a se asigura puteți vedea cu ușurință în orice condiții de lumină.O apăsare scurtă a butonului luminează sau întunecă lumina. 180°Rotație : deschiderea maximă de această mică oglindă este de 180°, puteți muta această călătorie oglindă la orice unghi până când veți găsi unghiul potrivit pentru fata ta.Senzor inteligent ON/OFF : compact, oglinda cu lumina automat sentiment sau o când capacul se deschide/închide.Viata lunga a Bateriei : Aceasta oglinda este reincarcabila, cu un built-in acumulator de 600mah, care durează aproximativ 1,5 ore de utilizare.Este foarte convenabil, nu este nevoie să adăugați orice operațiune, deschide pentru a verifica machiajul de pe fata ta pentru numiri, de muncă, de studiu, petreceri, călătorie, etc. pentru a vă ajuta.Caietul de sarcini : .Nume : LED OGLINDA M01. Dimensiuni : 3.54*3.54*0.55 inch.Material : ABS.Tensiune de alimentare : 5 V/1 A.Greutate : 3.13 oz/89g.Timp de încărcare : aproximativ 2 ore.Timp de utilizare : aproximativ 2 ore.Capacitate baterie : 600m Ah.Oglinda : HD Oglindă+5 X HD Oglindă.Interfata USB : Micro USB.Lungime Cablu USB : 9.84 inch.Temperatura de culoare : 3500 K-8500 K.Cantitatea de LED : 13pcs LED-uri Albe +13pcs Cald LED-uri.

Este mai mare decât informațiile

Name:
LED OGLINDA M01

Produse din categorie