.

.

Deschizător de conserve Electric, Electric Borcan Deschizator de Margine Netedă Restaurant Deschizator de Bucătărie Gadget Automata One-Touch de a Începe Operațiunea de Artrită și Seniori Bucătar de Gătit de zi cu Zi (Verde)

Deschizător de conserve Electric, Electric Borcan Deschizator de Margine Netedă Restaurant Deschizator de Bucătărie Gadget Automata

Evaluări de compresori:

RON 55.80
Din mărfuri
En el almacén

????REGLABIL de PROIECTARE++Formă de borcan deschizător de slab mâini este foarte simplu, dar elegant și foarte drăguț.Echipamentul de deschidere design poate fi ajustat în mod liber în funcție de preferințele dumneavoastră.O singură atingere automată deschizător de conserve nu necesită muncă manuală și este de mare ajutor pentru persoanele cu mâna provocări. ????BUNA C++margine Netedă electric automat de conserve se face de înaltă calitate ABS, deschizător de conserve electric lăsat nici o muchie ascuțită pentru a elimina riscul de accidentare, a inovat lateral-sistem de taiere indeparteaza partea de sus a orice poate și creează o resigilabil margine netedă capac. ????UȘOR de UTILIZAT++Efort de a deschide cutii de orice dimensiune, prin apăsarea de buton verde, automate pot deschizator de reduceri care pot 360 de grade de-a lungul capac și se oprește prin apăsarea o dată mai mult, este atât de ușor de a lua și ușor de curățat.Ștergeți cu o cârpă umedă pentru a curăța, vă rugăm să rețineți că Nu Clătiți zona Bateriei. ????PORTABIL++Restaurant deschizător de conserve este mic în dimensiuni, aportable și economisirea forței de muncă, puteți să-l purta atunci când faci sport, este comod si practic.Si are un material foarte rezistent, clipul nu este ușor de a sparge, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Electric borcan macaralele foloseste 2 baterii AA (nu sunt incluse). ????CERERE++Profesională și în condiții de siguranță deschizător de conserve electric este un instrument adecvat pentru toate restaurantele și picnicuri.Acest deschizător de conserve electric este cel mai bun cadou pentru incepator ca copii copii, și, de asemenea, ca un cadou pentru bătrâni, femei, bucătar-șef,care suferă de dureri de mână sau artrita.Deschizător de conserve Electric are o ergonomic maneta, care este foarte confortabil să dețină. ??De sticlă cu vid deschizător de conserve poate ajuta cu ușurință vă deschide cutii de conserve, ideal pentru cei cu leziuni, artrita sau amețit mâini. ??Borcan opener este un cadou de dragoste pentru imbatranire tați și mame, bunici. ??Utilizare : 1.Așezați vasul pe o suprafață plană, non-alunecare de suprafață și locul deschizător de conserve lin pe jar. 2.Apăsați butonul principal.Exterior fălcile va începe să se miște.Când maxilarului exterior se oprește și interior maxilarului începe să se miște, eliberați butonul. 3.După deschiderea capacului, fălcile de deschizător de conserve electric va reveni la poziția inițială și mișcarea se va încheia în mod automat. ??Specificatii : Tip : poate deschidere Cantitate : 1 buc Material : ABS Produs culoare : alb Baterie : 2x AAA baterii (nu sunt incluse) Dimensiuni : 10x6x18cm/3.93x2.36x7.07inch (Lx Wx H) greutate Netă : 339g/cu 11,96 oz ??Pachet : 1x deschizător de conserve 1x cutie pachet.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie