.

.

ABE Non-Gonflabile Masina Saltea,față-Verso Pliere Masina Saltea de Pat SUV,Portabil SUV Saltea, Mașină de Camping Saltea Bancheta din Spate,Mașină de Călătorie Camping Saltea pentru Dormit(Dinozaur Lume)

ABE Non-Gonflabile Masina Saltea,față-Verso Pliere Masina Saltea de Pat SUV,Portabil SUV Saltea, Mașină de Camping Saltea Bancheta

Evaluări de compresori:

RON 255.54
Din mărfuri
En el almacén

【Non-Gonflabile de Design】ABE non-gonflabile masina salteaua nu trebuie să fie umflate.Mai ușor și mai rapid de utilizat.Nu mai faceți griji despre scurgeri de aer în saltea. 【Față-Verso de Design】Ambele părți ale ABE față-verso SUV Saltea poate fi folosit.O parte este negru piele PU, cealaltă parte este de desene animate Oxford pânză.Adulți și copii o iubesc. 【Pliabil】ABE masina saltea de pat poate fi pliat, simplu de depozitare atunci când nu este în uz.Saltea de Camping pot fi stocate direct pe bancheta din spate sau portbagaj.Nu ocupă spațiu. 【Ușor de instalat】Deschide masina călătorie camping pat și a întins-o pe bancheta din spate a masinii.Cataramă cataramă și atârna de curea de pe scaunul auto tetiera pol. 【Universal Montarea】dimensiunea de Masina Saltea este 51.96*30.71 .Mai întâi de toate, scaunul auto ar trebui să aibă o tetiera bar.Mașini și SUV practic universal.Puteți măsura dimensiunea de spațiu în partea din spate a mașinii, dacă este mai mare decât sau egală cu dimensiunea de saltea noastră poate fi instalat.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie