.

.

Bluetooth Căști fără Fir, Căști Căști Bluetooth Căști fără Fir, Bluetooth 5.0 TWS Căști Stereo in-Ear cu Încărcare Caz, Built-in Microfoane pentru Sport,Antrenament,sala de Sport (Negru)

Bluetooth Căști fără Fir, Căști Căști Bluetooth Căști fără Fir, Bluetooth 5.0 TWS Căști Stereo in-Ear cu Încărcare Caz, Built-in

Evaluări de compresori:

RON 195.40
Din mărfuri
En el almacén

【 Operare ușoară】Iau 2 seturi de căști de încărcare cutie Se va conecta între ele în mod automat, Odată ce ia pavilioane de încărcare caz, totul se va transforma și asociați unul cu celălalt în mod automat, atunci când a pus în caz de încărcare,se va opri automat și charing până când complet încărcată. (Vă rugăm să eliminați de protecție de film de la pavilioane înainte de utilizare). 【SUNET HI-FI STEREO】Adopte profesionale Bluetooth 5.0 chipset-ul care produce o calitate incredibilă a sunetului cu un bas profund și de cristal clar înalte; built-in MEMS microfoane cu anulare a zgomotului pentru a vă bucura de cristal apeluri hands-free și asistent de voce în noisy circumstanțe. 【Mini Portabil Putere Banca】 Această bluetooth pavilioane poate dura mai mult de 4 -5 ore de redare la o singură încărcare.În timp ce pe drum portabil caz de încărcare de putere poate dura până la 60 de ore (de reîncărcare de până la 4-5 ori încărcare completă pentru căști fără fir).Poti sa te duci afară pentru distracție, fără griji cu privire la baterie lipsa, nevoile dvs. sunt îndeplinite de la începutul zilei până la sfârșitul ei. 【AJUSTAJ DESIGN ERGONOMIC】design Ergonomic si usor se potrivi confortabil și prietenos în ureche; 3 dimensiuni de ureche sfaturi opțiune oferă individualizat potrivire si confort pe tot parcursul zilei purta cu nici o durere; acestea se potrivesc în siguranță, rămâne ferm în loc, chiar și pentru antrenament sau de funcționare. 【1 Ani-Garanție】1 an de înlocuire pentru orice defecte și 30 de zile politica de returnare.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie