.

.

Anpress Triunghi Tri-Suport Filtru cu 100 buc Chiuveta Filtru Sac, Chiuveta Colț Coș Filtru, Chiuveta de Gunoi Raft de Depozitare Titular, Chiuveta Filtru ochiurilor de Plasă Pungă pentru Deșeuri de Bucătărie Resturi(100 de saci+1 titular)

Anpress Triunghi Tri-Suport Filtru cu 100 buc Chiuveta Filtru Sac, Chiuveta Colț Coș Filtru, Chiuveta de Gunoi Raft de Depozitare

Evaluări de compresori:

RON 29.98
Din mărfuri
En el almacén

【În mod eficient Filtru de Reziduuri】 Triunghi Tri-Suport filtru cu plasă fină poate în mod eficient filtru de resturi,legume spălarea reziduurilor, ceai reziduuri, etc., și de a preveni toate particule mici de alimente de la intrarea în canalizare.Nu mai aveți nevoie pentru a curăța filtrul de mână, ridicați doar ochiurilor de plasă de sus ușor și aruncați-l. 【Materiale Premium】 Nostru caracatiță chiuveta filtru suport de premium PPS plastic, design triunghiular pentru a face stabil și durabil.Între timp, poliester gunoi filtru ochiurilor de plasă este de elasticitate si flexibilitate, ușor să se conecteze la suportul triunghiului scurgere chiuveta suport la 7 puncte, fără a se deplasează și în scădere. 【Multifuncțional & Practice】 Acest triunghi chiuveta filtru ajută pentru a menține curat de bucatarie.Ea nu numai că poate fi folosit pentru a filtra resturi, reziduuri de spălat legume, ceai de resturi, dar, de asemenea, poate fi ca o fructe și legume de golire coș, bucătărie burete de curățare coș de depozitare, baie săpun de depozitare coș și mai mult. 【Potrivit pentru cele Mai multe Chiuvete】 Această chiuveta filtre pentru chiuveta de bucatarie este conceput într-o formă triunghiulară pentru a se potrivi cele mai multe chiuvete formă.Face uz pe deplin de spațiu colț de chiuvetă în timp ce creșterea în zona de deschidere, reglabil la 90°.Vine cu un nano non-marking bandă, care nu va lăsa urme pe chiuveta, astfel încât să puteți elimina-l la voi atunci când nu este necesar. 【Ușor de instalat】 Acest triunghi chiuveta filtru necesită doar simplu de instalare, ceea ce trebuie să faceți este să se usuce blat, inserați nano față-verso bandă pe partea din spate a rack, îndepărtați folia de protecție, și apoi lipiți-l pe chiuveta, apăsați ferm pentru a finaliza instalarea.Este recomandat să-l folosească pe o suprafață netedă (Cum ar fi marmura, placi ceramice, sticlă și suprafețe metalice netede).Chiuveta filtru coș poate în mod eficient filtru de reziduuri alimentare, ceai, resturi de țesături, și alte mici reziduale, pentru a preveni orice alte gunoaie de la intrarea în canalizare și blocul de canal.Practic gadget de bucătărie pentru casa, restaurant.Mai convenabil și de a salva timp pentru a curăța bucatarie, face bucătăria mai curat și pentru a asigura starea de sănătate a familiei. 1. Curat și uscat chiuveta părți cu o cârpă. 2. Inserați nano bandă pe partea din spate a rack, îndepărtați folia de protecție. 3. Lipiți-l pe chiuveta, apăsați ferm și țineți-l în mod egal pentru 12 ore. 4. Pune sac de plasă de pe suportul filtrului. 5. Alege sac de plasă și aruncă după utilizare.

Este mai mare decât informațiile

Material:
PPS Rack + ochiurilor de Plasă din Poliester + Nano Caseta

Produse din categorie