.

.

Cinsa 16 Piese. Emailate, Vesela de Camping în aer liber /Set de 4 (Verde) Include Farfurii, boluri și cupe. Usoare, rezistente la caldura, usor de curatat,diswasher în condiții de siguranță.

Cinsa 16 Piese. Emailate, Vesela de Camping în aer liber /Set de 4 (Verde) Include Farfurii, boluri și cupe. Usoare, rezistente la

Evaluări de compresori:

RON 129.80
Din mărfuri
En el almacén

ACEST 16 PIESE SET de MASĂ INCLUDE : Patru 12.5" Platou de Servire, Patru De 10" Farfurie, Patru 19.5 oz boluri, și patru 12oz cani.REZISTENT la CAMPING SI BUCATARIE ACCESORII : tacamuri in Perfecta pentru epocă și fermă sala de mese, echipamente esențiale pentru RULOTA sau cortul, reutilizabile set de vase pentru orice ocazie speciala.UȘOARE ȘI UȘOR de A STIVA : Zgârieturi și rezistente la coroziune.Acesta poate fi folosit pe toate stovetops, cuptoare, sau pe foc direct.Masina de spalat VASE în condiții de SIGURANȚĂ : Ușor de curățat, se lipeasca glazura garda de acoperire este un neporoase bucată.Previne absorbtia de arome, colorant alimentar, și mirosuri.ECOFRIENDLY : Evita unică folosință, unul-singur-utilizarea de produse, cum ar fi hârtie sau de plastic, pahare și farfurii.Acest email pe oțel este fabricat sub standarde de înaltă calitate pentru o durată mai lungă.Culoare : Verde | Dimensiune : 16 pc.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie