.

.

Jhtech Incalzeste Bigudiuri Pentru Par Lung, Fără Căldură Mătase Bucle de Bandă, Puteți Să Doarmă peste Noapte, Spumă Moale Role de Păr, Curling Panglică și Flexi Tije pentru Par Natural (roz)

Jhtech Incalzeste Bigudiuri Pentru Par Lung, Fără Căldură Mătase Bucle de Bandă, Puteți Să Doarmă peste Noapte, Spumă Moale Role

Evaluări de compresori:

RON 27.98
Din mărfuri
En el almacén

1.Acest Jhtech Incalzeste Bigudiuri vă va oferi un nou mod de curling parul frumos.Acesta vă va oferi un frumos bucle fără a pune foc în părul tău. 2.Acest Jhtech păr val fostul tije poate fi folosit fără nici electric, căldură necesară, puteți DIY stil de păr cu ușurință, fără nici o deteriorare a parului. 3.Instrucțiuni de utilizare : utilizați mai Întâi un clip de păr pe partea de sus a capului pentru a repara parul rod, separate de un mic fir de păr cu un cod pin coada pieptene, și împletească părul în jurul parului rod.Atunci când părul este împletit, utilizați o buclă de păr să-l rostogolească în sus.Scoateți ac de păr și așteptați timp de 3-6 ore sau peste noapte, fără încălzire.Veți obține parul cret frumos în dimineața următoare, și nu se va simți disconfort în timpul somnului.Pachetul conține instrucțiuni detaliate de utilizare. 4.Ușor pentru utilizarea la domiciliu sau să-l atunci când te duci afară.Potrivit pentru parul uscat sau umed utilizare.Vă dau un frumos stil de păr de zi cu zi.Nu trebuie să luați-vă timp de zi. 5.Va mirosi atunci când deschideți pachetul.Vă rugăm să se spele și uscat ca frumoase haine noi înainte de utilizare!.Culoare : roz.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie