.

.

Daspom Sublimare Spații Butucii 20 oz Perete Dublu din Oțel Inoxidabil Izolat Drept Sublimare Slab Cani Cani cu Capac de Paie, 8 Buc Folie Shrink Filme, Cadou Geanta pentru Transferul de Căldură 4 Pack (Alb)

Daspom Sublimare Spații Butucii 20 oz Perete Dublu din Oțel Inoxidabil Izolat Drept Sublimare Slab Cani Cani cu Capac de Paie, 8

Evaluări de compresori:

RON 85.98
Din mărfuri
En el almacén

【Absolut drepte, perfect sublimare】 sublimarea pahar corpul este un obișnuit de formă cilindrică cu același diametru și circumferința în partea de sus și de jos.Este absolut drept și acoperite cu o pulbere de înaltă calitate sublimare acoperire.Imaginea va fi acoperit perfect pe corpul cana atunci când este utilizat pentru imprimare de sublimare și nu va fi nici o omisiune.O mare DIY cadou care reprezintă inima ta. 【Ambianta Sac de Cadouri】, mai ales, Ne oferă un mod transparent punga de cadou cu un puternic sentiment de atmosferă.Acesta conține o păpușă de iepure, mici benzi colorate, o panglică și inflamabil lumini intermitente (vine cu baterii, nici o achiziție suplimentară).Când luminile flash, are o atmosferă foarte festiv.Punerea DIY sublimare cana în punga de cadou va fi cea mai buna alegere cadou. 【Cum să sublimeze】Prima utilizare sublimare folie termocontractibila si rezistente la căldură bandă pentru a repara imaginea pe butuc corpului.Puteți alege o căldură de presă sau un cuptor să se topească. ☞ căldură mașină de presă : Setați temperatura la aproximativ 350-400 de grade Celsius.timpul recomandat este de 30-40 de ani. ☞ Cuptor : Setați temperatura în jur de 250-300 de grade Celsius, timp recomandată este de 6-8 minute. (Sfat : pistol de aer cald poate face o imagine mai fermă și mai netedă, pentru a evita bule mici pe suprafata). 【304 oțel inoxidabil de calitate alimentară】 sublimarea pahare sunt realizate din 304 oțel inoxidabil de calitate alimentară pentru o mai mare siguranță atunci când sunt utilizate într-o căldură de presă mașină sau cuptor.Capacul este 100% eco-friendly, BPA-free si se potriveste perfect deasupra paharului și este sigilat cu un inel de silicon pentru a preveni scurgerile de lichid. 【Dublu-Perete Tehnologie de Izolare】 sublimarea pahar folosește perete dublu vid tehnologie pentru a mentine bauturile calde pentru mai mult de 8 ore și rece pentru 12 ore.Vă puteți bucura de băuturi calde, chiar și în timpul iernii.Deci poate fi folosit in orice anotimp.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie