.

.

MWAY 20 Inch Instrument de genti pentru barbati cu Curea de Umăr Ajustabilă, Impermeabil Multi-utilizare mare sac de instrument buzunare pentru Gura Largă pentru Instrument de Stocare și Organizator, material rezistent la apa, negru (20 Inch)

MWAY 20 Inch Instrument de genti pentru barbati cu Curea de Umăr Ajustabilă, Impermeabil Multi-utilizare mare sac de instrument buzunare

Evaluări de compresori:

RON 79.58
Din mărfuri
En el almacén

✅【Caracteristici de Material】Înaltă densitate 1680 dublu strat gros Oxford pânză, rezistent la uzura, rezistent la zgarieturi, rezistent la rupere, rezistent la apa de acoperire nu se teme de apă și viață lungă.Dimensiunea totală este de 20 L x 12 H x 10 W inci. ✅【Caracteristici structurale】9 buzunare interioare si 8 buzunare exterioare vă va oferi suficient spațiu de stocare pentru a organiza dvs. de instrumente.Instrumentul pungi pentru bărbați spațiu deschis mare oferă acces instant la instrumente, precum și vizibilitatea instrumentelor doriți să o utilizați.Această scule este ușor și confortabil de a călători cu cât ea are o curea de umăr căptușită și un mâner confortabil. ✅【Anti-coroziune și rezistent la apa】impermeabil îngroșat Oxford pânză ține punga curat și uscat, splash-proof material nu se teme de apă, rezistent la apa armat, portante armat, de protecție armat, protejează, de asemenea, instrumente de interior de la care se încadrează, ruginirea, sau obtinerea umed. ✅【Cum să utilizați】Acesta poate fi purtat în mână sau pe umăr.Îngroșat mâner și curea de umăr ajustabilă pentru un plus de confort. ✅【Giveaway】Instrument set de sac este echipat cu practice mică pungă cu fermoar, convenabil de a transporta mici unelte și piese de mici dimensiuni.Instrument mic sac Dimensiune : 10.5 SEC*3 W*3.5 H cm.Dimensiune : 20 Cm.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie