.

.

Perete inteligent Detector, Display Digital Ecran Ușor de Înțeles de Perete Scanner Corp Ușor pentru Gips carton Perete(ST100B)

Perete inteligent Detector, Display Digital Ecran Ușor de Înțeles de Perete Scanner Corp Ușor pentru Gips carton Perete(ST100B)

Evaluări de compresori:

RON 55.00
Din mărfuri
En el almacén

【Client Service】Am profesionale personalul de serviciu pentru clienți, puteți să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau sugestii, și vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve. 【Display Digital Ecran&Voice Prompt si Clar și Ușor de Înțeles】perete detector digital display ecran, vocea prompt, clar și ușor de înțeles de măsurare a rezultatelor. 【Avertizare de joasă Tensiune și de Avertizare de Baterie descărcată】mare precizie perete detector adoptă multi‑funcția de detectare, profesionale perete de metal instrument de detectare, capabil de a detecta pentru mai multe scopuri.Avertizare de joasă tensiune și de avertizare de baterie descărcată poate asigura utilizarea normală a mașinii. 【Corp ușor și Ușor de Utilizat și Transporta】perete scanner este corp ușor, ușor de utilizat și de transportat, poate fi identificată avut loc în diverse locuri pentru măsurare. 【Pentru Lemn&Gips carton Perete】inteligent detector de perete este potrivit pentru detectarea poziției stud pe placa de lemn si gips carton perete.Caracteristică : 1. Corp ușor, ușor de utilizat și de transportat, poate fi identificată avut loc în diverse locuri pentru măsurare.2. Display Digital ecran, vocea prompt, clar și ușor de înțeles de măsurare a rezultatelor.3. Potrivit pentru detectarea poziției stud pe placa de lemn si gips carton perete.4. Multi‑funcția de detectare, profesionale perete de metal instrument de detectare, capabil de a detecta pentru mai multe scopuri.5. Avertizare de joasă tensiune și de avertizare de baterie descărcată poate asigura utilizarea normală a mașinii.Cum să Utilizați : Acesta poate fi detectat după putere, și poate fi folosit pentru a detecta lemn, gips-carton și alte materiale.Poziția interioară stud este de 19mm, 4 lumini cu LED-uri de afișare, și cu un prompt vocal funcție.Caietul de sarcini : Tip de Element : Perete Detector Product Culoare : Black Auxiliary Functii : Avertizare de Joasă Tensiune, 4 LED-uri de Lumină de Avertizare Afișare, Prompt Vocal, Indicator de Baterie descărcată, AC Live Wire Indicator, Detectarea De Lemn Și Metal, Știfturi Până La 0.75 Inch (19 Mm), 4 LED-uri Audiovizuale Instrucțiuni.Greutate : Aprox. 112g / 4oz Material : ABSPower Baterie : 1x6 F22 Baterie 9 V (Baterie Nu sunt Incluse) Temperatura de Lucru : 0°C -40°CDisplay : 4x Fast Lumini cu LED-uri Lista Pachetului : 1 x Detector de Perete (Baterie Nu sunt Incluse)1 x Base1 x Manual.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Perete Detector
Produs De Culoare:
Negru
Funcții Auxiliare:
Avertizare De Joasă Tensiune, 4 LED-uri de Lumină de Avertizare Afișare, Prompt Vocal, Indicator De Baterie Descărcată, AC Live Wire Indicator, Detectarea De Lemn Și Metal, Știfturi Până La 0.75 Inch (19 Mm), 4 LED-uri Audiovizuale Instrucțiuni.
Greutate:
Approx. 112g / 4oz
Material:
ABS
Baterie De Putere:
1x6F22 Baterie de 9V (Bateria Nu este Inclusă)
Temperatura De Lucru:
0°C -40°C
Display:
4xFast Lumini cu LED-uri
Lista De Pachete:
1 x Perete Detector (Baterie Nu sunt Incluse) :
1 x Baza :
1 x Manual :

Produse din categorie