.

.

Okuyonic Praf Capac de Protecție, grilă Difuzor Pânză Efect Decorativ Ușor de Curățat Vorbitor Pânză de Plasă pentru a Proteja Echipamente Audio de Praf, Zgârieturi și Deteriorări(Negru)

Okuyonic Praf Capac de Protecție, grilă Difuzor Pânză Efect Decorativ Ușor de Curățat Vorbitor Pânză de Plasă pentru a Proteja Echipamente

Evaluări de compresori:

RON 56.60
Din mărfuri
En el almacén

Ușor și textura moale, nu face rău la dispozitiv.Slăbi directivitate pentru mai multe sunet armonios.Proteja echipamente acustice de praf, zgârieturi și daune.Realizate din fibre chimice, anti-praf, și ușor de curățat.Oferi protecție, fiind în același timp un decor minunat.Descriere : Acest difuzor pânză de plasă este folosit pentru a proteja vorbitorii de a fi strivit cu ușurință și de a preveni praful, care poate fi, de asemenea, o modă decor pentru vorbitor.Ce e mai mult, se poate face înalte, medii și bas mai armonioasă.Aplicabile difuzoare mari, de scena difuzoare, KTV cutii și așa mai departe.Caracteristici : Realizate din fibre chimice, anti-praf, și ușor de curățat.Proteja echipamente acustice de praf, zgârieturi și daune.Oferi protecție, fiind în același timp un decor minunat.Ușor și textura moale, nu face rău la dispozitiv.Slăbi directivitate pentru mai multe sunet armonios.Caietul de sarcini : Material : Fibre Chimice Pânză de Culoare : Maro, Negru (Optional) se Potrivesc pentru : Mare cutie de sunet, scena sunet de cutie, KTV cutie, etc. Dimensiune : Aprox. 1.7 * 0,5 m / 67 * 20 in Pachet Greutate : Aproximativ 150g Pachetul Inclus : 1 * Difuzor Pânză de Plasă (Nu inclusiv difuzor.) Manuală : 1. Taie stofa potrivit difuzor dimensiune cadru. 2. Lipici la margine. (Utilizați adeziv puternic.) 3. Strângeți pânză, înconjura cadru și apăsați pe pânză tare.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie