.

.

M6 Rola în Primăvara anului T Nuci,2020 Serie cu arc Foaie,Oțel Carbon Placat cu Nichel pentru 6mm Slot pentru Profil de Aluminiu (2020Series 20 Buc)

M6 Rola în Primăvara anului T Nuci,2020 Serie cu arc Foaie,Oțel Carbon Placat cu Nichel pentru 6mm Slot pentru Profil de Aluminiu

Evaluări de compresori:

RON 45.40
Din mărfuri
En el almacén

Conținut pachet : 20 Buc x Primăvară T-Nuci.Fabricate din oțel carbon,au duritate mare, suprafața este placat cu Nichel pentru o buna rezistenta la rugina.Folosit pentru : Profil de Aluminiu 2020 Serie, Slot de 6mm.Ușor de utilizat, design inteligent cu arc Foaie Introducerea unui rola de nuci în slot și răsucire cu un șurub-piuliță în loc.Utilizate pe scară largă pentru a construi CNC routere, imprimante 3 D, CNC laser freze, CNC cu freze, proiecte de robotica, 3 D cioplitori, mașină de paznici, stații de lucru, etc. Dimensiune : 20-M6 20buc Otel Carbon T Piuliță Rola Minge Elastic Nuci Roll-in Primavara Descriere : 1. Făcute de înaltă calitate din oțel carbon,au duritate mare, suprafața este placat cu nichel pentru o buna rezistenta la rugina. 2. Potrivit pentru standard 2020 serie de 6mm profil de aluminiu extrudare slot. 3. T-Nut cu filet M6.Ar putea fi folosit împreună cu T șurub/șurub hexagonal.Caietul de sarcini : Material : Oțel Carbon de Culoare : Argint Ton Finisaj : Zinc Placat cu Dimensiune Filet : M6 Pachetul de Conținut : 20 x Rola Minge Elastic Nuci Notă : 1. Acest produs este fabricat din oțel carbon, care pot rugini, dar aceasta nu va afecta utilizarea normală! 2. Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie