.

.

Castron Confortabil Model în Clar Acrilic Șablon, 12/10/8inch Castron cu Folie de Cusut Model Șablon, DIY Meșteșug Tai Ori Pe Șablon pentru cuptor cu Microunde Castron Titularii de Alimente Calde Îmbrățișări (10inches)

Castron Confortabil Model în Clar Acrilic Șablon, 12/10/8inch Castron cu Folie de Cusut Model Șablon, DIY Meșteșug Tai Ori Pe Șablon

Evaluări de compresori:

RON 54.00
Din mărfuri
En el almacén

✎【Premium Material】- Bol Confortabil Model este fabricat din Acril, Care nu este ușor de deteriorat și ruginite în comparație cu alte materiale.Toate piesele pot fi tăiate de la aceste dimensiuni ciudate resturi în stash dvs. sau stivă țesături și se taie multipli într-o chestiune de minute.Coase-le într-un castron confortabil titularii. ✎【Ușor să utilizați】- modelul poate fi folosit cu un tăietor rotativ, sau, dacă este necesar, pot fi urmărite cu creta sau carioci pentru țesături.Template-uri de diapozitive cu ușurință peste materialul până când presiunea este aplicată.Apoi, parfumurile noastre deține materialul în loc în timp ce de tăiere, eliminând alunecarea și dra-reduceri!Aceste template-uri sunt "tăiate pe ori", tăiere mai multe straturi de material rapid și hassle-free. ✎【Face propria dvs. de design】- a Crea tot felul de superba si modele unice, flori, cercuri, stele, într-un ușor de utilizat și practic mod, sau cumpărați-l ca o excelenta idee de cadou pentru profesioniști croitori, ucenici, sau DIY broderie fani!Modelul poate fi folosit cu un tăietor rotativ, sau, dacă este necesar, pot fi urmărite cu creta sau carioci pentru țesături. ✎【Instrucțiuni de utilizare】- Vom pune instrucțiunile de utilizare de pe imagini de produs, aveți posibilitatea să urmați sfaturile de mai sus pentru a finaliza producția de castron confortabil.Pentru și mai multe opțiuni de design, combina blocurile create cu modelul stabilit, care face 8"/10"/12" blocuri finisate cu un cu totul alt set de template-uri. ✎【Dezlănțui creativitatea】 - sfaturi sunt tăiate, atunci când este necesar deci piesele coase împreună perfect de fiecare data.Înfrumuseța cusături, dacă se dorește, cu dumneavoastră preferat de cusaturi decorative și fire.Culoare : 10inches.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie