.

.

XQAQX Gazon Sandale,Gazon Spike Pantofi,1 Pereche de Gazon Spike Pantofi de Sandale Aerator de Gazon Afânare a Solului de Aerisire cu Țepi Pantofi Instrument de Grădinărit(2)

XQAQX Gazon Sandale,Gazon Spike Pantofi,1 Pereche de Gazon Spike Pantofi de Sandale Aerator de Gazon Afânare a Solului de Aerisire

Evaluări de compresori:

RON 174.00
Din mărfuri
En el almacén

Masina de Sandale Un instrument foarte util pentru a menține gazonul aerat, potrivit pentru iarba, gazon, gradina, terasa, etc. Masina de Spike Pantofi .. Slăbiți de ulei în timp ce mersul pe jos, ajuta gazonul să respire și să ia în substanțe nutritive esențiale,Solid piroane de fier crea mică gaură în complicate sol pentru a permite aerului și apei să pătrundă iarba sau gazon paie.Aerator de gazon Sandalele .. De aerator de gazon pantofi adopte calitate de plastic PP, tenacitate bun și durabil.Avantajele produsului-Ușor pentru a purta cu curele și catarame reglabile, firma de, nu ușor de a pierde și de a cădea.După Serviciul Vânzări-Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să comunice cuma, noi vă va oferi cu servicii de 24 de ore.Culoare : 2.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie