.

.

Befirys Automată Curling Fier de călcat, Încălzire Rapidă Automată Rotație Curling Wand cu Reglabil 4 Temperatura, Anti-Opărire, Auto Shut-Off, Auto Bigudiu de Păr pentru Păr Lung Plajă Valuri Stiluri (Negru)

Befirys Automată Curling Fier de călcat, Încălzire Rapidă Automată Rotație Curling Wand cu Reglabil 4 Temperatura, Anti-Opărire,

Evaluări de compresori:

RON 79.98
Din mărfuri
En el almacén

????【ROTIREA AUTOMATĂ ȘI SIMPLU de FUNCȚIONARE】 Noastre automate ondulator poate roti în ambele direcții.Doar selectați corespunzătoare de temperatură și apăsați butonul pentru a roti automat, fără nici aptitudini.Atunci când părul este plasat prea mult sau incorect, puteți elibera butonul în orice moment pentru a opri rotația.Foarte convenabil și ușor de utilizat. ????【INTELIGENT de CONTROL al TEMPERATURII, POTRIVITE PENTRU DIFERITE TIPURI de PĂR】 Această automată bigudiu de păr are 4 setări de temperatură : 160°C, 180°C, 200°C și 220°C. Apăsați butonul power pentru a selecta temperatura care se potriveste parul calitate.Puteți crea diferite bucle în funcție de volum parului tau. 200°C este potrivit de gros și greu păr (valuri mari), la 180°C este potrivit pentru par normal (ou prajit cap), și 160°C este potrivit pentru părul moale (părul ondulat). ????【INTELIGENT TEMPERATURĂ CONSTANTĂ ȘI ANTI-OPĂRIRE DESIGN】 Noastre rotative ondulator are un termostat care poate fi încălzită în toate direcțiile, permițându-vă pentru a avea bucle de lungă durată.Noua generație de torță forma de integrare design, izolație dublă shell, izolați în mod eficient de încălzire centrală rod, rămas bun de la arsuri.Grijuliu anti-opărire design va proteja fața și mâinile dumneavoastră de a fi ars. ????【OPRIRE AUTOMATĂ】 Ne-am stabilit automat de bigudiu de păr să se închidă automat în termen de 30 de minute, atunci când nu există nici o operație, în cazul în care uitați să deconectați-l, pentru a proteja siguranța ta și a familiei tale.Memento : opriți aparatul după utilizare, și păstrați-l după tub de încălzire se răcește. ????【Cel MAI frumos CADOU de DESIGN】 electric bigudiu de păr este continuu alimentat de o frânghie, care este de 2 metri si rotativ 360°, permițându-vă pentru a finaliza cu ușurință la coafare fără încărcarea bateriei la jumătatea distanței.Culori frumoase noastra de fiare de călcat curling sunt surprinzător de low-cheie și de lux, ceea ce le face un mare cadou pentru fete tinere, femei, mame și la modă bunica.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie