.

.

2 BUC Cerc Pumn de 1 inch+ 5/8inch Pumn Gaura Forme Pumn de Hârtie Cerc de Tăiere pentru meserii de Hârtie Album Pumni Capace de Sticlă pentru Meserii Cercel Card Craft Punch pentru Unghii, Benzi Toată Puncher(16mm+25mm)

2 BUC Cerc Pumn de 1 inch+ 5/8inch Pumn Gaura Forme Pumn de Hârtie Cerc de Tăiere pentru meserii de Hârtie Album Pumni Capace de

Evaluări de compresori:

RON 113.80
Din mărfuri
En el almacén

????Durabil și o tăiere curată ,Ascuțite, cu un ușor apăsați, exacte cercuri,pumni perfect. ????Punch-Out Dimensiune : Albastru pumn de 1 inch(25mm) + Verde pumn 5/8inch (16mm). ????Realizate din ZBS+aliaj de Zinc.Curat lovit de hârtie cu nr marring pe margini etc. ????Perfect pentru hârtie obișnuită, spuma EVA, folie, hârtie kraft, practic grosime mai mică de 3 MM.Vă rugăm să folosiți 70 G-230g blocaj de hârtie. ????Compact si usor de folosit pentru crafting hârtie proiecte, școală, acasă, pagini de albume , carti, decoratiuni , cadouri, plicuri, cărți de memorie, felicitari, tag-uri cadou, Ideal pentru crearea de copii DIY opere de artă, de carte de ziua de naștere , făcându-carduri, soarele, luna, baloane, etc.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie