.

.

WZHG Par Beteala Mov La Verde Dublă Culori Ombre Zână Păr 44 Inch Păr Sclipici Fire de Beteală Kit de 1600 De Fire de Par Beteala Rezistente la Căldură Spumante Strălucitoare Extensii de Par (Ombre Violet-Verde)

WZHG Par Beteala Mov La Verde Dublă Culori Ombre Zână Păr 44 Inch Păr Sclipici Fire de Beteală Kit de 1600 De Fire de Par Beteala

Evaluări de compresori:

RON 13.98
Din mărfuri
En el almacén

【Pachetul de conținut】 Violet La Verde Ombre în 6 Culori Individuale Rabatabile Pachete, Fiecare Individ Pliere Pachete De 250+ Fire. 【Culori】Violet La Verde Ombre hair beteală,te Fac să strălucească în partid și să stea afară. 【De Material】Realizate din 100% fibre de poliester de înaltă calitate.Rece și de moda, spumante și. 【Lung și drept meșe】 sintetice direct meșe sunt suficient de lungi pentru a fi tăiat în lungime diferită în funcție de extensie de păr cerințe, utilizați 3 - 5 fire de meșe pentru a asigura sârmă pentru a asigura rezultate de lungă durată, sau lega 2 sau 3 noduri pe păr. 【Mai Utilizați】par beteala este foarte strălucitor.Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a face unghiile de diferite stiluri, decora petrecerea ta, decora geanta, palarie, etc. Culoare : Ombre Violet-Verde.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie