.

.

Porțelan Barca Sos 14 oz Ușor se Toarnă Sos Alb Barca cu Farfurie Suport pentru Sosuri pentru Salate, Lapte,Supa, lapte pentru cafea cu Microunde & masina de spalat Vase în condiții de Siguranță (1 BUC 400ML)

Porțelan Barca Sos 14 oz Ușor se Toarnă Sos Alb Barca cu Farfurie Suport pentru Sosuri pentru Salate, Lapte,Supa, lapte pentru cafea

Evaluări de compresori:

RON 49.98
Din mărfuri
En el almacén

♦ In plus dimensiune elegant sos de bărci, o Mare de a utiliza pentru sarbatori, ocazii sau poate pentru cină în fiecare zi.Un recent și elegant pe un design tradițional.Gata pentru a uimi invitatii cu această piesă uimitoare. ♦ Lor 400 ml (14 oz) capacitate.Destul de Elegant pentru ocazii speciale; destul de casual de zi cu zi.Ideal pentru portii de sosuri, paste sau crema PENTRU creșterea gust de felul principal. ♦ Făcut de extra-dur, de inalta calitate Porcelian pentru durabilitate.Mâner vă permite să se toarnă prin gura de scurgere și previne sosul fierbinte vine în contact direct cu mâna, evitându-se astfel alunecarea accidentală și prevenirea arsuri. ♦ Un ideal de cristal-clar.Sa fin tăiat sticlă și simplu atingeți va impresiona cu siguranta tu si invitatii tai. ♦ Barca sos este modul perfect pentru a servi invitatii dumneavoastra delicios sos,sos de clătite cu sirop, ciocolată caldă, brânză, sos, salata, frișcă, etc.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie