.

.

Primăvară Încărcate Blocare Pin, 304 din Oțel Inoxidabil Butoi Bolt Îngroșat 2 mm, Usa de Blocare, Periat Terminat(4 Pack)

Primăvară Încărcate Blocare Pin, 304 din Oțel Inoxidabil Butoi Bolt Îngroșat 2 mm, Usa de Blocare, Periat Terminat(4 Pack)

Evaluări de compresori:

RON 126.60
Din mărfuri
En el almacén

【Înaltă Calitate Primăvară Pin Blocare】 Solide T-304 premium din oțel inoxidabil pentru a proteja împotriva coroziune si rugina. 【Protecție la Nimic】 butoi bolt proiectat pentru aplicații de securitate de pe uși, lăzi și dulapuri. 【4 Direcții】 Utilizare pe verticală, pe orizontală, la stânga sau la dreapta aplicații. 【Da U Siguranță și Confidențialitate】 Păstra aceste pesty intruși departe cu această înaltă calitate de închidere a ușii.CARACTERISTICĂ : Premium Material : de Înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil 304,mai Puternic și Durabil Anti-rugina : Sudură sau șuruburi Pe, Oțel Inox 304 pentru Protecția Vreme Overal Dimensiune : 6.5" de mult Timp.Pin Dimensiune : 1/2" Diametru Tija.Ușor de Utilizat : puteți să-l utilizați pe verticală, pe orizontală, la stânga sau la dreapta.Utilizate pe scară largă pe Usi,Poarta din Spate,Cufere,Dulapuri,Utilitare, Rulote,sau de Blocare Pin.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie