.

.

Crăciun Clar Fleac,12buc Completabile Clar Bile de Plastic cu Decoratiuni din Plastic Transparent Bile Ornamente DIY pentru Nunta Petrecere Acasă (6cm/2,36 inci Poate fi Folosit Fără Montaj și de Umplere)

Crăciun Clar Fleac,12buc Completabile Clar Bile de Plastic cu Decoratiuni din Plastic Transparent Bile Ornamente DIY pentru Nunta

Evaluări de compresori:

RON 34.66
Din mărfuri
En el almacén

【Decorative de Umplere】 pachetul contine 12 transparente de umplere bile cu un diametru de 6cm.Ele sunt umplute cu 12 elemente mici, cum ar fi zăpadă artificială, ace de pin artificial, artificial, fructe de padure si alte modele unice pentru a face pom de Craciun plin de caldura si fericire. 【Decor de crăciun】proiectarea de o varietate de elemente de Crăciun în minge transparent este umplut cu o puternică atmosferă de Crăciun, și aceste decoratiuni de Craciun sunt realizate într-un cald și fericit pomul de Crăciun în stil. 【DIY Decorare】 : Elimina rafinat capac de argint pe partea de sus din minge transparent, puteți elimina conținutul de minge, în funcție de diferite petreceri tematice, gratuit DIY, umple de lumină șir, flori, pietricele, lumanari sau a unor mici gustări sau alte materiale decorative .Există un mic inel pe partea de sus a mingea de Crăciun capacul cutiei pentru agățat ușor, puteți decora minge mică oriunde doriți. 【De Material de înaltă calitate】balul De Crăciun este fabricat din plastic PET, care este inofensiv alimente grad plastic, non-toxic, fara gust, durabil, nu este ușor de a sparge, și pot fi refolosite.Bile de crăciun sunt mai puternice și mai durabile decât plastic obișnuit bile.Drăguț bile de Crăciun completează codul unic de pom de Crăciun. 【Aplicarea pe scară largă】Completabile bile de plastic sunt potrivite pentru decorarea în aer liber, acasă decorare, decorare magazin, fereastra de afișare, etc., pentru a decora diverse petreceri aniversare, petreceri, nunti si festivaluri. 1. Sunt 12 transparente Crăciun plin de bile, inclusiv nouă diferite decoratiuni.Aceste decoratiuni pot ajuta să decora casa ta, de a crea o atmosferă caldă și romantică, și de a face casa ta plină de mai mult atmosfera de Crăciun. 2. Deosebita cutie de argint capacul de pe minge transparent este ușor de a deschide și poate fi folosit pentru DIY design. 3. Aceste bile de plastic sunt folosite pentru a decora mici meșteșuguri de Crăciun, nunti, botezuri, petreceri aniversare, Ziua Îndrăgostiților, acasă și la școală afișează, biserici sau orice petreceri speciale.Material : plastic PET.Dimensiune produs : 6cmx6cm/2.36inx2.36in.Ambalare : ambalate individual.Stil : 12 modele.Fiecare minge este compensată cu o coarda de argint.Decora pomul de Crăciun!.Acesta poate fi deschis și încărcat cu tot ce vrei.Mai multe decoratiuni de : simulare de fructe, frunze, zăpadă.Caracteristică : 1. Sunt 12 transparente Crăciun plin de bile, inclusiv nouă diferite decoratiuni.Aceste decoratiuni pot ajuta să decora casa ta, de a crea o atmosferă caldă și romantică, și de a face casa ta plină de mai mult atmosfera de Crăciun.2. Deosebita cutie de argint capacul de pe minge transparent este ușor de a deschide și poate fi folosit pentru DIY design.3. Aceste bile de plastic sunt folosite pentru a decora mici meșteșuguri de Crăciun, nunti, botezuri, petreceri aniversare, Ziua Îndrăgostiților, acasă și la școală afișează, biserici sau orice petreceri speciale.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie