.

.

Toddler Puzzle-uri, Puzzle din Lemn Puzzle pentru Copii mici, 3 Buc Animale Dinozaur de Crocodil, Girafa, Lemn Colorat Puzzle-uri Numerotate copil Copil Copil Preșcolar Jucarii Educative 1-5 Ani.

Toddler Puzzle-uri, Puzzle din Lemn Puzzle pentru Copii mici, 3 Buc Animale Dinozaur de Crocodil, Girafa, Lemn Colorat Puzzle-uri

Evaluări de compresori:

RON 37.96
Din mărfuri
En el almacén

✿【3 BUC SET COPII mici PUZZLE-uri】3 individual Animale Puzzle-uri din Lemn pentru Copii mici, jucarii Montessori Incluse Crocodil, dinozaur ,Girafa,cultiva copilului Alfanumerice, grafice cognitive și capacitatea de memorie. ✿【Mai GROS de LEMN CU CULORI VIBRANTE】 Nostru de puzzle-uri din lemn sunt modernizate la normal jigsaw puzzle-uri, Non-toxic, rezistent și durabil, tactile Netede și rotunde de colț.special conceput cu lemn mai gros și bere piese care permit copiilor o mai bună prindere, astfel încât aceștia să se poată concentra pe lucrările lor. ✿【ASOCIATIV și GÂNDIRE LOGICĂ】 Această Jucarii din Lemn Set este perfect pentru îmbunătățirea abilităților motorii fine, ochi-mana de coordonare, gândire asociativ, capacitatea de gândire logică, și poate dezvolta, de asemenea, copii răbdare și concentrare. ✿【PERFECT IDEE de CADOU】puzzle-uri pentru copii mici sunt mare cadou alegeri pentru o zi de naștere, Halloween, Crăciun și alte sărbători.Acesta nu numai ca imbunatateste hands-on abilitățile și abilitățile de gândire logică, dar, de asemenea, reduce timpul petrecut în fața TELEVIZORULUI și jocuri, și îmbunătățește relația emoțională între părinți și copii. ✿【SIGURANȚĂ ABSOLUTĂ】Aceste jucarii din lemn sunt realizate de înaltă calitate, robust și durabil,mediului lemn, riguros testate pentru siguranță de către laboratorul internațional.Aprobat Astm & Cpsia de testare, în Conformitate cu Standardele de Siguranță pentru SUA și UE, Au EN-71,certificate CE, Plumb-Gratuit și fără Bpa și Ftalați Gratuit. ✿【100% SATISFACȚIE a CLIENȚILOR】Ne promit solemn ca toate produsele noastre va vor oferi o 90-a zi de restituire de 100% dacă există orice problemă de calitate.Nu ai probleme.Vă rugăm să adăugați la coșul de cumpărături imediat și să dea copilul un cadou surpriza. (Rețineți : Copiii sub 3 ani ar trebui să fie Părinții joacă împreună).Dimensiune : 3 Buc Set | Culoare : 3d Puzzle-uri de Animale.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie