.

.

Alunecare Șubler cu Vernier Alamă Gauge Șubler cu Vernier Conducător Inch Pătrat MM/Inch Double Scale de Măsurare Instrument(Double Scale 80mm)

Alunecare Șubler cu Vernier Alamă Gauge Șubler cu Vernier Conducător Inch Pătrat MM/Inch Double Scale de Măsurare Instrument(Double

Evaluări de compresori:

RON 19.58
Din mărfuri
En el almacén

【 DESIGN de EPOCĂ ȘUBLER RIGLĂ】Acest șubler riglă este un stil vintage sliding gauge șubler cu vernier conducător de aspectul frumos. 【 ÎNALTĂ CALITATE VEMIER ETRIER】Acest șubler riglă este realizat din alamă de înaltă calitate, acest șubler cu vernier este puternic, non-magnetic și durabil. 【 DUBLU CÂNTARE ȘUBLER cu VERNIER】Dublu cântare de proiectare; există atât mm și inch solzi pe vernier caliper. 【 PORTABIL GAUGE ȘUBLER cu VERNIER】Lumină greutate și convenabil de a transporta, puteți pur și simplu păstrați-l în geantă. 【 MARE PRECIZIE ȘUBLER RIGLĂ 】Cu mare precizie, această alunecare șubler cu vernier ar fi un mare instrument de măsurare pentru utilizarea de zi cu zi.Caracteristici : Acesta este un stil vintage sliding gauge șubler cu vernier conducător de aspectul frumos.Realizate din alamă de înaltă calitate, acest șubler cu vernier este puternic, non-magnetic și durabil.Dublu cântare de proiectare; există atât mm și inch solzi pe vernier caliper.Greutate de lumină și convenabil de a transporta, puteți pur și simplu păstrați-l în geantă.Cu mare precizie, ar fi un mare instrument de măsurare pentru utilizarea de zi cu zi.Caietul de sarcini : Gama de Măsurare : 80mm, 100mm (Opțional) Cântare : mm si inch Material : Alamă Cantitate : 1 Pachetul Include : 1 x Șubler cu Vernier.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie