.

.

STHOUYN Moderne Faux din Piele Fotoliu Accent Scaun cu Brate, Confortabil, cu Smocuri Canapea extensibilă de Lectură Scaun Camera de zi, Birou, Canapea Spațiu Mic (1, Negru)

STHOUYN Moderne Faux din Piele Fotoliu Accent Scaun cu Brate, Confortabil, cu Smocuri Canapea extensibilă de Lectură Scaun Camera

Evaluări de compresori:

RON 132.40
Din mărfuri
En el almacén

【Aspectul de Design】linii Simple, combinate cu log culoare picioare conice și negru, cu Smocuri de piele aduce o eleganta pentru acest fotoliu, care funcționează bine cu cele mai multe stiluri de decor. 【Confort ridicat】piele neagra scaun perna scaunului este foarte gros, umplut cu densitate mare burete, și o mare putere de primăvară este instalat în burete, permițându-vă să-l folosească pentru mulți ani, fără a se scufunda.Spătarul perna este umplută cu papusa bumbac, moale și favorabilă incluziunii.Acesta va deveni dumneavoastră preferat de mobilier camera de zi. 【Robust și Durabil】întregul accent scaun utilizează un cadru din lemn masiv, care este extrem de stabil și durabil. 【Dimensiuni și Ușor de Asamblare】dimensiunea totală a scaunului : 28.54 cm (L) * 25.59 cm (W) * 33.50 cm (H).Scaun dimensiuni : 23.42 cm (W) * ora 18.30 cm (D).Stând înălțime : 16.54 inch.Sarcina maximă este de 250 KG.Pachetul conține instrucțiuni și instrumente, doar nevoie de o instalare simplă. 【Scenariul de aplicare】Acest fotoliu poate fi utilizată nu doar în dormitor și camera de zi, dar, de asemenea, oferă o zonă de relaxare confortabilă în birou pentru a reduce oboseala.Poti sa stai pe ea să bea cafea, viziona filme, juca jocuri, citi cărți și de chat cu prietenii.Linii Simple, combinate cu picioare de stejar și negru, cu Smocuri de piele aduce o eleganta pentru acest fotoliu, care funcționează bine cu cele mai multe stiluri de decor.Piele neagra scaun perna scaunului este foarte gros, umplut cu densitate mare burete, și o mare putere de primăvară este instalat în burete, permițându-vă să-l folosească pentru mulți ani, fără a se scufunda.Spătarul perna este umplută cu papusa bumbac, moale și favorabilă incluziunii. 1. La primirea mărfurilor, vă rugăm să confirmați produs în conformitate cu lista de instrucțiuni. 2. Vă rugăm să instalați bunuri cu manualul de instrucțiuni. 3. Este recomandat ca instalarea nu ar trebui să fie înșurubat prea strâns, făcându-l ușor să se adapteze.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie