.

.

FIVETASHeat Resistant Food Grade Silicone Pastry brush Basting Brush for Cooking,BBQ,Meat,Desserts.Kitchen Brush for Sauce Butter oil.Stainless Steel Core Handle.BPA Free. Marbling.

FIVETASHeat Resistant Food Grade Silicone Pastry brush Basting Brush for Cooking,BBQ,Meat,Desserts.Kitchen Brush for Sauce Butter

Evaluări de compresori:

RON 14.20
Din mărfuri
En el almacén

[Produse ALIMENTARE MATERIAL de CALITATE] : silicon ungere perie de patiserie este cu emisii reduse de carbon,non-toxice,plumb,BPA gratuit și reutilizabile.La modă marmorat perie este diferit de altele simplu perie de culoare.E special si elegant.Există o gaură în mâner, care este permis să stea perie în bucătăria ta cu ușurință,economisind spațiu de stocare. [REZISTENTA la CALDURA]silicon ungere perie de patiserie este capabil să reziste la temperaturi ridicate de până la 230°C. este imposibil să se topească și să se micșoreze.GRĂTAR perie cu mâner lung este perfect pentru GRATAR,grill,ține-ți mâinile departe de surse de căldură. [MULTI-SCOP]perii de silicon ungere perie de patiserie este lung și dens, care este proiectat pentru a curăța și de a organiza o cantitate generoasă de lichid.Silicon moale peri pot trage aluatul și zero tigaie.Funcționează foarte bine pe tort,copt,gătit,GRĂTAR,sos și așa mai departe. [CURAT]pur și Simplu curat grill perie cu apă și săpun sau pus în mașina de spălat vase.Pentru integrarea de proiectare,ungand perie de patiserie nu va lăsa un miros și reziduuri în decalajul,în plus,siliconul de păr nu se va rupe sau vărsat în alimente,sănătos și în condiții de siguranță.Mânerul pensulei este construit cu solide interne miez de oțel care îmbunătățesc durabilitatea sa. [SERVICII]Noi suntem mândri de ungere perie de patiserie și știm că veți avea o mare experiență pentru produsele noastre.Vă rugăm să ne contactați în orice moment,ne va oferi un răspuns satisfăcător, cât mai curând posibil.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie