.

.

Mini-DVD Player pentru TV cu Built-in Difuzor HD 1080P Upscaling Portabil de Palmier de Dimensiuni DVD, CD Player Toate Regiunea Gratuit Intrare USB(Alb)

Mini-DVD Player pentru TV cu Built-in Difuzor HD 1080P Upscaling Portabil de Palmier de Dimensiuni DVD, CD Player Toate Regiunea

Evaluări de compresori:

RON 73.98
Din mărfuri
En el almacén

????【Mai mici și Compacte】 : jucătorul este doar plam dimensiunea cu dimensiunea de 6.3x5.3x1 Cm și o greutate de 0,6 KG.Un concis stil de design, mai modern atmosfera.e convenabil pentru a transporta oriunde și bucurați-vă de cărți audio, muzică, filme.Dacă sunteți un entuziast în aer liber, ar fi o mare audio companion. ????【Multimedia Acceptate-nu Suport Blu-ray Disc】Nostru DVD player suporta toate regiunea discuri( Notă : Aceasta nu are suport pentru discuri Blu-ray), inclusiv CD, DVD, DVD-R/+R, DVD-/+RW, CD-R/-RW, VCD, SVCD.Suportă multi-fișiere media prin USB 2.0 , cum ar fi de 720*480/576 fișiere video AVI/DIVX/MPG/MPEG4/VOB. ❌(cu excepția Blu-ray disc). ????【Mai multe Moduri de a Juca】 : HDMI si cablu AV este inclus în pachet, vă puteți conecta la un TV, proiector sau ecran de afișare, ușor de a obține de înaltă eficiență video de ieșire, și a comuta între dispozitive de la va, de Asemenea, cu built-in difuzor, DVD player-ul tau nu mai este fix electrocasnice.Acesta poate fi ușor de luat din camera de zi, dormitor sau oriunde. ????【Mai multe Metode de Putere】:poți alimenta player prin Perete Încărcător, Power Bank, Incarcator de Masina.Numai cablu Micro USB Inclus, NU CONECTAȚI ADAPTORUL inclus.Vă rugăm să nu utilizați PC-interfata USB ca sursa de energie.Curentul ar trebui să fie mai mare decât 1,5 a, altfel nu va funcționa în mod corespunzător.Dacă aveți nevoie de un 5 V 1.5 a/2 A adaptor de alimentare, vă rugăm să ne informați printr-un mesaj. ????【Ce Ai】 Pachetul include : 1 X DVD Player, 1 X Telecomanda (Baterie nu sunt incluse), 1 X Cablu HDMI, 1 X Cablu AV, 1 X Cablu Micro USB (Fara Adaptor) pentru alimentarea 1 X Manual de Utilizare.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie