.

.

FAZAN Estompat Personalizate, Semne de Neon pentru Perete Dormitor Decor Nunta Evenimente de tip Boutique de Cadouri Personalizate Unice realizate Manual Led-uri Lumini de Neon (1 Linie de Text, 25)

FAZAN Estompat Personalizate, Semne de Neon pentru Perete Dormitor Decor Nunta Evenimente de tip Boutique de Cadouri Personalizate

Evaluări de compresori:

RON 155.80
Din mărfuri
En el almacén

Original, Unic lucrate manual semne de neon.Orice nume, literă, cuvânt, frază în orice limbă sunt personalizabile.Logo-ul, model, marca, design, desen sunt personalizabile.Lumina este foarte luminos, care acționează nu numai semne de neon, dar, de asemenea, puternic sursa de iluminat.LED-ul este durabil, fără zgomot, nu se fierbinte, de economisire a energiei, eco-friendly.Lumini de Neon cu acril panou este foarte ușoară în greutate, ușor pentru a bloca sau pentru a monta sau pentru a fixa.Capac Transparent priză de cablu de 2 metri lungime din spate jos de semn, fire greu de remarcat.FAZANUL se bazează în principal de filtru de condus semne de neon.Cum să descriu echipa?hmm, suntem tineri, săraci și destul de tânăr, și nimic nu la toate.Cu toate acestea ne-au făcut o mare numeroase semne de neon.Suntem iscusit la crafting semne de neon de mâini, și avem răbdare în a face aceasta, care este cea mai caracteristică cheie necesare pentru semne de neon filtru.Lucrările noastre au fost iubit de atât de mulți clienți.Încă ne ține concentrându-se asupra îmbunătățirii calității la perfecțiune.Vă rugăm să încercați la noi pentru a vedea cum te surprinde.Noastre cu LED-uri Lumina de Neon Semne funcționează bine în orice loc, atâta timp cât faptul că sunt departe de apă sau de căldură.Se joacă bine pentru farmecul estetic pentru locații, cum ar fi Dormitor, Stream Live de Fundal, Bar, Cafe, Boutique, Salon, Stațiuni și pentru evenimente cum ar fi Nunta, Logodna, Petrecere, Deschidere mare, Aniversare, zi de Naștere, oferindu-Cadou.Caracteristici : . # Estompat cu orice Externe 12 V led Variatoare, Conectați și de Reglaj. # Realizate din Plastic de Înaltă Calitate și de Înaltă Calitate Benzi cu LED-uri, Culorile sunt Vii și Pure, Iluminat Uniform și Stereoscopic. # Putere de înaltă calitate Adaptor de aplicat, Siguranță și durată de Viață asigurată.Informații Despre Produs : . # Text în litere, numere, simboluri, limbi străine pot fi făcute.Logo-ul, Design, Desen poate fi făcut prea. # Culori diferite în anumite părți/litere/cuvinte de un semn de neon este opțională. # Diferite stiluri de font în anumite părți/cuvinte de un semn de neon este opțională. # Cutie baterie Operate este opțională. (AA bateriile nu sunt incluse) # Multi-funcție Dimmer cu Telecomanda este optionala. # AC Adaptor este inclus cu Ieșire DC 12 V, Intrare montaj la nivel mondial rețeaua electrică de tensiune și de întâlnire locale plug standarde. # Kituri de instalare sunt incluse pentru Suspendarea Agățat, Montare pe Perete, Raft de Fixare.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie