.

.

FGVDJ 8X21 Compact Binoclu pentru Adulți Copii Mini Mic Binoclu pentru birdwatching Călătorie în aer liber Drumeții Pliabil de Buzunar, Usoare Opera Ochelari

FGVDJ 8X21 Compact Binoclu pentru Adulți Copii Mini Mic Binoclu pentru birdwatching Călătorie în aer liber Drumeții Pliabil de Buzunar,

Evaluări de compresori:

RON 167.46
Din mărfuri
En el almacén

【8 X binoclu】Echipat cu 8x putere mare de mărire, 21mm obiectiv și 131/1000 M câmp larg de vedere.Cea mai bună structură pentru a vă ajuta să se uite mai departe, a se vedea mai larg, pentru a primi viziune ascuțite, dar fără culoare-schimbat sau neclară. 【Clar și ascuțit vedere】BAK-4 acoperiș prism de garantare pentru mai luminos vizualiza și imagini clare.Și acoperiri de lentile format din complet multi - straturi mare de transmisie a luminii de peste 98.74% pentru a obține o imagine cu luminozitate maximă și culori naturale.De asemenea, poate oferi o viziune clară în lumină scăzută viziune de noapte, dar NU complet întuneric de noapte. 【dimensiune de buzunar pentru a transporta în jurul valorii de】0.38 lb, Usoare ca telefon.Mici, suficient de compact pentru a încăpea în buzunar și ghiozdan, ușor de a transporta în jurul valorii de.Perfect binoclu. pentru bird watching, vânătoare, turism, drumeții, opera, concert, teatru, spectacole pe broadway, camping, vizionarea faunei sălbatice, sporturi în aer liber, cu rucsacul în spate. 【Ușor să se concentreze】 focus Instant de "focalizare central" și "dreapta bucăți de ochi".Are reglare cu bucăți de ochi, binoclu compact perfect pentru adulți și copii, femei,bărbați, băieți și fete.Decent cadou pentru membru de familie, prieteni, copii. 【Design Ergonomic】armura de cauciuc design ergonomic si echilibru prindere permite o focalizare precisă, și au rezistență la șoc, anti-derapare caracteristici în timp ce design-ul este subțire și simplu.Construcție robustă din cauciuc ochi de relief oferă confort pentru purtatorii de ochelari, ca un dioptric inel de reglare și curea montare.Culoare : A.

Este mai mare decât informațiile

Model:
8X21
Mărire:
8x
Diametru obiectiv :
21mm
Oculare cu diametru :
13.2 mm
Relief Ochi :
12mm
Pupila De Ieșire :
2.1 mm
Câmpul de Vedere:
131/1000M
Prism De Material De Acoperis :
BaK4
Tipul de acoperire :
Complet multi-filmate
Sistem de focalizare:
Manual/de Centru-focus
Mini focus lungime:
3m/9.8 ft
Binoclu greutate :
0.38 lb
Binoclu de Dimensiuni :
4*3.6*1 inch
Pachetul Include:
1 x binoclu :
1 x geantă de transport :
1 x Curea de Gât :
1 x pânză de curățare :
1 x instrucțiuni de utilizare :
Ușor să se concentreze:
1. Închideți ochiul drept și la vedere un obiect cu ochiul stâng, rotative, centrul focus a roții până când imaginea este clară și limpede. :
2. Deschide-ți bine ochii și închide ochiul stâng. Rotirea dreapta ocularului până la obiect este ascuțit și clar. :
3. Ambele părți(ochii) sunt acum în centrul atenției și va trebui să utilizați numai centrul focus roata să se concentreze pe alte obiecte. :
Pliabil mic Binoclu :
Ponderate doar 0.3 lb, măsurată de 4*3.6 inch. mic, compact și greutatea de a lua în jurul valorii de pretutindeni. :
Excelenta idee de cadou :
Decent binoclu sunt favorabile cadou.Clar optica si royal aspectul va fi motiv de zambet pe fata ta de Mama, Tata,Iubita ,Sotia ,Sora, Frate, Prieteni, adulți, copii, baieti, fete. :

Produse din categorie