.

.

Fluturi Dream Catcher Handmade Colorate Pene Vis de Prindere de Perete de Decorare pentru Fete, Copii Pepinieră Decor Dormitor Binecuvântare Cadou (Roz)

Fluturi Dream Catcher Handmade Colorate Pene Vis de Prindere de Perete de Decorare pentru Fete, Copii Pepinieră Decor Dormitor Binecuvântare

Evaluări de compresori:

RON 23.98
Din mărfuri
En el almacén

【De MATERIAL】dream catcher este de a face de drăguț ghem de păr de iepure mic, panglică, pene naturale și cercul de metal. 【DREAM CATCHER】Atârna un vis net în sau în jurul tău loc de dormit.Se spune că dream catcher va preveni apariția de coșmaruri, și pline de culoare pene decor va atrage și lasă visele să treacă. 【MULTIFUNCTIONAL DECOR】Dream catcher poate destul de plus față de camera pentru copii.culorile merg doar împreună și adaugă că liniștea sentiment de spațiu. 【MARE CADOU】Dreamcatcher este perfect ambarcațiunile de cadou pentru copii, iubiți sau prieteni ca daruri ale iubirii și surpriza de ziua Recunoștinței, Crăciun, zile de naștere și alte festivaluri. 【CLIENT SERVICE】Noi suntem responsabili pentru produsele noastre și clienții.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Material : inel de metal, pene, colier, margele din plastic.Culoare : roz, albastru.Greutate : 53g fără lumină.Meșteșug : pur manuală.Dimensiuni : Lungime Totală : 19.7 inchi/Diametru Cerc : 6.3 inch.Pachetul inclus : 1 Culoare aripa dublu fly dream catcher.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie