.

.

Wovoka le-Grill Mat Set de 6- Non-Stick Reutilizabile BBQ Grill Rogojini de Gătit în aer liber Rogojini Durabil și Lavabil-Funcționează pe Gaz și Electrice de Cărbune (Negru, 6 BUC)

Wovoka le-Grill Mat Set de 6- Non-Stick Reutilizabile BBQ Grill Rogojini de Gătit în aer liber Rogojini Durabil și Lavabil-Funcționează

Evaluări de compresori:

RON 19.96
Din mărfuri
En el almacén

????GRATAR CA UN MAESTRU - Dacă vrei să gratar o masa perfecta pentru cei dragi, acest non-stick grill mat face dumneavoastră de gătit mai bine și mai ușor, doar gratar ca un maestru și bucurați-vă de GRĂTAR distractiv, cu ajutorul Grill Mat cu familia și prietenii, în orice moment!. ????APROBAT NON-STICK MATERIAL - 6 pack gratar covorase sunt realizate din 100% PFOA-material Gratuit și premium de PTFE din Fibră de sticlă de acoperire, care vă oferă un perfect netedă suprafață non-stick, nu PFOA, silicon sau alte substanțe chimice periculoase!Se face mâncare mai sănătoasă, mai sigură atunci când gătiți pe GRĂTAR. ????MULTIFUNCTIONAL GRILL MATS - Non-stick de BARBECUE mat poate servi ca gratar mat, lipeasca cuptor garnituri ,saltea de coacere, de gătit mat etc. Perfect pentru orice gratar inclusiv Char-Fierbeti, Weber, Portelan, Cărbune și chiar Infraroșu Grill.Gratar carne, legume, pește, creveți, pizza, chiar și clătite, șuncă și ouă!!Orice altceva doriți pentru a pune pe gratar!. ????UȘOR DE CURĂȚAT ȘI de REUTILIZARE, Doar ștergeți grill mat cu o cârpă moale și umedă pentru a îndepărta toate reziduurile alimentare off.Pentru spălarea mâinilor, puteți curăța cu apă caldă și săpun, pentru masina de spalat vase, vă rugăm să pune covoare pe raftul de sus.Acesta poate fi tăiat la dimensiunea perfectă pentru a se potrivi tigaie, pe ambele dimensiuni pot fi refolosite de peste 100 de ori. ????CALD ATENȚIE - NU așezați direct pe cărbune.Se mat peste grătar grătare aprox 7 cm de la arzătoare.Evitați zgârierea mat cu sharp sau instrumente de metal, se răcească înainte de curățare mat si Uscat cu o cârpă moale.NU lăsa grăsimea să se acumuleze pentru a evita riscul de incendiu. 1.Dreptul de grătar foaie va economisi timp, efort, și bani.Acestea sunt special realizate din durabil, cu temperatură controlată material și au un gros și durabil-simt, de asemenea, poate ajuta la gătească masa de repede. 2.Ele sunt, de asemenea, mașină de spălat vase în condiții de siguranță, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji despre curățarea lor după utilizare.Pad-ul poate fi folosit atât pentru gratare si cuptoare la fel de bine.Pad-ul poate fi folosit atât pentru gratare si cuptoare la fel de bine. 3.Aceste covorase sunt fabricate din 100% PFOA-gratuit materiale care nu se va arde sau psihiatru.De asemenea, ele pot fi tăiate la orice dimensiune si forma pentru a se potrivi orice nevoie.Materialul este rezistent la căldură de până la 500 de grade Celsius, ideal grill mat. 4.Aceste grill mats sunt potrivite pentru orice tip de gratar (fumători, brichete, propan, gaz sau electric sau gratar carbune) Perfect pentru carnea de pui, aripi, coaste, burgeri, fripturi, pește, creveți, fructe, legume, mic dejun, și chiar pizza.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie