.

.

Geană Lipici pentru Gene False Super tari tineti-Lash Adeziv Latex-Free, Potrivit pentru Ochii Sensibili Gene Lipici rezistent la apa 0.176 OZ Clar(1 Pachet)

Geană Lipici pentru Gene False Super tari tineti-Lash Adeziv Latex-Free, Potrivit pentru Ochii Sensibili Gene Lipici rezistent la

Evaluări de compresori:

RON 27.98
Din mărfuri
En el almacén

[În condiții de siguranță și Formula Blând] : CMNRO upgrade clar geană lipici este Latex-free și fără Gluten, Sulfat Gratuit , fără miros specific.Este absolut sigur pentru piele.Potrivit pentru pielea sensibilă. [ADERENȚĂ PUTERNICĂ ȘI ȚINEȚI ] : CMNRO upgrade clar gene adeziv este rezistent la apa,puternic aderenta Cu lungă durată de a deține putere, și poate dura toată ziua. [Cum să Utilizați] : Aplicați o linie de-a lungul bazei de gene false.Vă rugăm să așteptați 30 de ani¡ atunci când biciul lipici clare și se usucă ușor.Să adere la Banda de la Linia Genelor și Apăsați-L În Loc. [Ușor de Îndepărtat] : în Primul rând se aplică demachiant de-a lungul rădăcinile genelor false, apoi scoateți genele și în cele din urmă de a folosi machiaj remover pentru a elimina lipici de gene. [Pe scară largă Aplicabile] : CMNRO genelor adeziv este potrivit pentru toate tipurile de gene false, fie că este nurca gene sau gene de mătase.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie