.

.

Dr. Frumusete Lemn Titularul Uscător de Păr, Styling Păr Organizator, Accesorii de Baie, Tava Suport de Stocare Baie, Rustic Blat cu 3 Gauri (Negru - Dragostea este în Păr)

Dr. Frumusete Lemn Titularul Uscător de Păr, Styling Păr Organizator, Accesorii de Baie, Tava Suport de Stocare Baie, Rustic Blat

Evaluări de compresori:

RON 125.20
Din mărfuri
En el almacén

????Casa Rustic și Baie Organizator : Caracteristici clasic din lemn de construcții cu o atemporal și minimalist de culoare fără efort meciuri interior și se îmbină cu restul de rafturi, tăvi, și rafturi de depozitare. ????Moderne, Uscător de Păr Titular : Magazinul tau preferat de par esențiale și păstrați-l în loc, fără griji!Artizanale în siguranță în condiții de siguranță-păstrați uscător de păr pentru acces ușor și confortabil ori de câte ori aveți nevoie de ea. ????Vanitatea perioada de Valabilitate : Această baie de depozitare organizator dă parfumul tău, instrumente de machiaj, accesorii, pensule și instrumente de styling o casă nouă, astfel încât puteți să vă păstrați de auto-îngrijire necesitățile într-un singur loc. ????Mai multe Culori pentru Accente Diferite : Disponibil în 6 opțiuni diferite, permițându-vă să alegeți dreptul de culoare pentru blat, baie masă, și organizatorii.Acesta măsoară 12.8x7.8x6.3 cm. ????Ideal Cadou de casă nouă : Împărtășiți felicitări cu un blat de baie organizator, care este elegant și convenabil!Faceți clic pe "Adauga in Cos" acum și nu vin cu mâna goală la fiecare invitație!.Culoare : Negru - Iubirea e în Păr.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie