.

.

HairMax Laser de Păr Creștere Pieptene Ultima 9 Clasic (FDA Eliminat). Părului cu Laser Creștere de Tratament pentru Bărbați și Femei. Ideal pentru Subtierea Parului Tratament pentru Femei și Bărbați. La fața locului sau Full Tratamentul Scalpului pentru a Inversa Subțierea Părului în

HairMax Laser de Păr Creștere Pieptene Ultima 9 Clasic (FDA Eliminat). Părului cu Laser Creștere de Tratament pentru Bărbați și Femei.

Evaluări de compresori:

RON 317.98
Din mărfuri
En el almacén

VALIDATE PRIN STUDII CLINICE : Tehnologie validate de 7 studii clinice, 14 internațională dispozitiv medical licențe, și 6 articole publicate în reviste medicale.Hair Max laser dispozitive sunt dovedite pentru a regenera parul cu o medie de fire de păr creștere de 129 suplimentare noi fire de par pe mp.inch.după șase luni în studiile clinice.IDEAL PENTRU SUBTIEREA PARULUI : Hair Max pionier utilizarea acasă nutritive și terapeutice lumina laser de energie direct vizate la foliculii de par pentru a inversa subtierea parului, de a promova cresterea parului, a restabili ciclul de crestere a parului, creste densitatea și volumul.TRATAMENT RAPID : regenera fuller, mai dens par mai sanatos cu 3 tratamente săptămânale de 11 minute, în fiecare zi alte.UȘOR și UȘOR DE UTILIZAT : fără Fir, extrem de confortabil și portabil.Perfectă pentru utilizarea acasă sau de călătorie.Operație simplă.Vine cu un convenabil suport de încărcare, care servește ca un stand.Acumulator, manual de utilizare, si un An 2-Dispozitiv cu Laser de Garanție.MEDICUL a RECOMANDAT : Hair Max tehnologie este dovedit clinic cu 90% rata de succes, utilizatorii experimenta rezultate vizibile in mai putin de 3 până la 6 luni (rezultatele pot varia).Medicii recomanda Hair Max laser dispozitive pentru a trata alopecia Androgenetica – care include Pierderea Ereditară a Părului, de sex Masculin și pierderea părului la Femei, menopauza legate de caderea parului, si de varsta legate de caderea parului & subtierea.Fondată în 2000, Hair Max este Lider Mondial și Pionier în cu laser de păr creștere.Hair Max Ultima 9 Clasic Laser Comb.Suport De Încărcare/Stand.Baterie Reîncărcabilă.Cablul De Alimentare.Manual De Utilizare - Ghid De Pornire Rapidă.Promovează Creșterea Părului.Reduce Vărsare.Intareste Parul.Inversează Subțierea Proces.Crește Densitatea Și Volumul.Energizeaza & Trezește Foliculi.Intinereste Imbatranirea Parului.Restabilește Ciclul De Crestere A Parului.Revitalizeaza Parul Deteriorat. 8 FDA Autorizațiile*. 7 Studii Clinice. 14 Dispozitiv Medical Licențe. 6 Publicat În Reviste Medicale.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie