.

.

Joc/Practică Mingi de baseball pentru Tineret și Adulți Jucători de Baseball. Mare pentru Antrenament sau Joc, Bataie sau Fielding. Oficial Dimensiune și Greutate.

Joc/Practică Mingi de baseball pentru Tineret și Adulți Jucători de Baseball. Mare pentru Antrenament sau Joc, Bataie sau Fielding.

Evaluări de compresori:

RON 39.98
Din mărfuri
En el almacén

Selectați Dimensiunea pentru a vedea politica de returnare a produsului.Calitate profesională de baseball, durabile, de încredere și construit pentru a dura.Home run testat.Joc minge de baseball sunt oficial dimensiune și greutate, cu un amestec de lână de bază și de cauciuc roșu centru.Cu un alb capac din piele și cu roșii ridicate cusătură pentru prindere ușoară.Practica mingi de baseball sunt oficial dimensiune și greutate și construite cu o piele sintetica capac și dop de plută/bază de cauciuc pentru durabilitate.Perfect pentru orice joc de baseball, lovirea, aruncarea, pitching sau teren de joaca.Joc Ideal sau practică bile.Mare sida pentru joc, practică sau de coaching.Dezvoltarea abilităților pentru orice nivel de jucător tineret copii la adulți.ORE de antrenament și de joc mingi de baseball sunt oficial dimensiune și greutate, ceea ce le face perfecte pentru bataie sau fielding antrenament sau joc.Vino în 12 duzină sau 6 pachete de ORE mingi de baseball acestea sunt durabile, de încredere și construit pentru a dura.ORE practică mingi de baseball sunt construite cu o piele sintetica de acoperire și un dop de plută/bază de cauciuc pentru durabilitate pe termen lung.ORE de joc mingi de baseball sunt oficial dimensiune și greutate ,circumferinta este de 9 și cântărește 5 grame, și construit cu o coperta din piele, cu un amestec de lână de bază și de cauciuc roșu centru.Oficial dimensiune și greutate.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie