.

.

LXD Baie Scaune,Alb Cadă Lift Scaun cu Brațe, cu Înălțime Reglabilă Picior, Duș Ridica Scaunul de Siguranță și Stabilitate,un

LXD Baie Scaune,Alb Cadă Lift Scaun cu Brațe, cu Înălțime Reglabilă Picior, Duș Ridica Scaunul de Siguranță și Stabilitate,un

Evaluări de compresori:

RON 203.80
Din mărfuri
En el almacén

Baie, Scaun Reglabil pe Înălțime pentru a Satisface Nevoile Dumneavoastra Diferite, Potrivite pentru Diferite Grupuri de Oameni.Cu Non-Alunecare de Cauciuc Pad Piciorul, mai Stabile și Mai Sigure.Ușor și Durabil,Construit cu Cadru de Aluminiu.Ușor Cadru este Ușor, Portabil, pentru un plus de Confort.Utile în Baie pentru persoanele în Vârstă Seniori, persoane cu Handicap, Bariatrica, Persoanele cu Handicap, Accidentat, și Alții Care Doresc să Stea în Timp ce pentru Scăldat.Potrivit Scaunele Proiectate Ergonomic, Oamenii Stau și Mai Confortabil,Scaunul Lărgirea Design,Crește Spațiu pentru Activități,Potrivite pentru Diferite Grupuri de Oameni.Crește Siguranța și Confortul în Baie și Zonă de Duș prin Instalarea Această aplicație la Îndemână cu economie de Spațiu Scaun de Baie.Culoare : A.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Înălțime Reglabilă Duș Scaun / Scaun Pentru Duș / Baie De Bancă
Culoare:
alb
Metoda de curatare:
Cârpă Umedă Scrub, Se Usuce Natural
Lista De Pachete:
1 X Scaun De Duș :
[Precauții] :
◆Acest Produs se Vinde Doar Duș Scaune, și Nu Conține Alte Imagini de Produs. :
◆Atunci când se măsoară Manual, Dimensiune Produs Poate Arăta un Fizic de Eroare de 1-5 cm :
◆Datorită Lumină Puternică, Acest Produs Va Produce o Anumită Diferență de Culoare. Acest lucru este Normal și Inevitabil. Vă mulțumim pentru Înțelegere! :
◆Ar Trebui să Citiți Întotdeauna Etichetele, Avertismentele și Instrucțiunile Furnizate împreună cu Produsul Înainte de a Utiliza sau a Consuma și să Nu se Bazeze Exclusiv pe Informațiile Prezentate pe site-Ul Nostru. :
◆Bine ati venit la Magazinul Nostru ! Dacă Aveți Orice Produs Specific Întrebări, Vă Rugăm Să Contactați-Al Nostru. :

Produse din categorie