.

.

Y - STOP Copiii Pod balansoar, Hamac Agățat Scaun cu Pernă Gonflabilă, Agățat Scaun cu Buzunar pentru Exterior și Interior, Max 176 lbs(Verde)

Y - STOP Copiii Pod balansoar, Hamac Agățat Scaun cu Pernă Gonflabilă, Agățat Scaun cu Buzunar pentru Exterior și Interior, Max 176

Evaluări de compresori:

RON 83.98
Din mărfuri
En el almacén

Copii pod swing seat, care nu numai că ajută pentru a cultiva copiilor un sentiment de echilibru și de simțurile fizice, dar oferă, de asemenea, copii cu o distracție spațiu de joacă și un loc liniștit și confortabil pentru odihnă.Confortabil și durabil pod leagăn.100% panza de bumbac materialul este confortabil, respirabil, nu este ușor de a sparge, și nu are nici un miros ciudat.Poate suporta până la 176 de lire sterline, oferind un confortabil și în siguranță spațiu de lectură pentru copii.Leagănul nostru, scaunul are un unic built-in buzunar lateral design, ca un secret spațiu pentru copii, ei pot pune telefoane mobile, carti, i Pad, bani sau niște jucării mici arbitrar.Senzoriale design leagăn, leagăn interioară pentru copii, fie în dormitor, de studiu, balcon, curte, etc. Copiii pot lua un pui de somn pe un balansoar, citeste o carte, asculta muzică și de a face tot ce doresc.Ușor de folosit, scaun swinging accesorii incluse, pod leagăn, gonflabil perna, coarda, suport plafon, snap hook, șuruburi (pentru beton și lemn de perete), piese complete a face mai ușor pentru tine de a opera. 100% bumbac, rezistent, nu este ușor de a sparge, respirabil, și inodor, oferind copiilor o experiență deosebită.Ușor de instalat, cu un set de accesorii de instalare, puteți instala cu ușurință pod leagăn.Este foarte potrivit pentru agățat în camera copiilor, camera de studiu sau balcon, grădină și curte.Oferi copiilor cu în condiții de siguranță și confortabil de agrement și loc de joacă.AVERTIZARE!.Nerespectarea acestor indicații și avertismente poate duce la răniri grave sau deteriorarea produsului. (1)capacitate de Încărcare 176 lbs. (2)Potrivit pentru copii de peste 3 ani. (3)vă Rugăm să stea pe scaun stabil dependența. (4)Copiii trebuie să fie însoțiți de adulți, atunci când în uz. (4)agățat De înălțime până la 40 cm pentru a preveni căderea accidentală.De REMARCAT : .Excesivă,violent rotație va scurta durata de viață a hamac.Nu peste umfla atunci când se utilizează.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie