.

.

Wlkq Wappen-07 Patch-uri Brodate Accesorii Asortate Dimensiune DIY Patch-uri Coase Pe/Fier Pe Patch-uri Aplicatiile pentru Jachete de Blugi, Pantaloni, Rucsaci, Haine 42Pcs (Wappen-07-42Pcs)

Wlkq Wappen-07 Patch-uri Brodate Accesorii Asortate Dimensiune DIY Patch-uri Coase Pe/Fier Pe Patch-uri Aplicatiile pentru Jachete

Evaluări de compresori:

RON 27.98
Din mărfuri
En el almacén

Împlinea prin ;.DIY Meșteșug : Fier pe Jachete, Tricou, Rucsac, Pantaloni,Blugi;.Citește descrierea produsului "cum să utilizați" ghidul cu atenție pentru a face sigur că obține calificare de fier un patch de pe haine cu ușurință;.OBSERVAȚIE : Pânză autocolante care pot fi călcate sunt recomandate pentru a fi mai ferm cusute de mână după masă!.După serviciu : vă Rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebare.Vom rezolva problema rapid și eficient.Pânză de autocolante care pot fi călcate sunt recomandate pentru a fi mai ferm cusute de mână după masă! [Metoda de aplicare de Pânză Pasta de Călcat] în General, zona nu este mare, iar grosimea este de aproximativ 0,1 cm.Tesatura are o gamă largă de aplicații și este ușor de utilizat. 1. Păstrați curate înainte de masă, și de a regla temperatura la o temperatura potrivita pentru hainele în funcție de utilizarea metodei de fier. 2. Așezați cârpa în poziția dorită (nu rupe lipici) și apăsați-l înainte și înapoi de câteva ori, de obicei, aproximativ 10 secunde 3. În scopul de a preveni opărirea, un strat de pânză subțire de bumbac poate fi pus pe o cârpă de patch-uri (trebuie să fie din bumbac, nu stins pânză).După masă, verificați marginile pentru a vedea dacă acestea sunt bine călcate, și de fier marginile câteva ori mai mult. 4. Temperatura : Un pic gros, trebuie să fie mai mare temperatura, cald un pic mai mult timp.Pentru o deosebit de pânză groasă de patch-uri, puteți arde înapoi de câteva ori mai mult. 5. Acorde o atenție deosebită : Pentru pânză autocolante cu paiete sau luminoase de suprafață (din paiete sunt produse din material plastic), asigurați-vă că pentru a pad-un strat de pânză și fier-l la temperatură scăzută (sub 130℃), sau direct utilizare fier de calcat cu aburi.Sau pune un strat de pânză umedă pe ea.În scopul de a evita topirea folii de plastic, cauzată de o temperatură prea ridicată. 6. SUGESTIE : După masă, utilizați un ac și ață pentru a coase câteva cusături pe partea de pânză pentru a face mai puternică și mai confortabil. 7. Dacă nu aveți un fier de călcat în casa ta, puteți utiliza, de asemenea, aceeași culoare ață pentru a coase pânză pe hainele tale direct.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie